in

Zwerfhond hield Vijf Zwerfkittens warm tijdens ijskoude nacht in de Sneeuw

Tijdens een hele koude nacht in Canada vond een chauffeur een rillende, verdwaalde zwerfhond langs de weg, maar ze was niet alleen.

Op die noodlottige, ijskoude avond in Ontario, werd het brave meisje opgerold gevonden, waarbij ze een vijftal zwerfkittens aan het warm houden was.

Het was niet de veiligste plek voor de hond om de nacht door te brengen, maar het verzorgen van de baby’s was duidelijk haar belangrijkste prioriteit.

Gelukkig werd de hond op tijd gevonden want op zo’n avond zijn de kansen om de nacht door te komen en te overleven vrij klein.

Om haar terug te betalen voor de vriendelijke daad, bracht de barmhartige Samaritaan, de hond en de vijf kittens weg naar een dierenasiel.

Een woordvoerder van de opvang vertelde het volgende aan The Dodo:

It’s truly heartwarming! It had been a very cold night so these kittens would have had a very hard time surviving.

Personeel van de opvang maakte één ding overduidelijk: als het niet voor die hond was geweest, zouden die kittens nu dood zijn.

De kittens zijn in veilige handen en doen het goed – echter, na hun tijd buiten, vermoedelijk nadat hun moeder stierf, hebben ze behandeling nodig tegen vlooien en wormen.

De zwerfhond wordt goed verzorgd in het asiel en zorgt er ook voor dat ze de jonge kittens regelmatig bezoekt tijdens hun herstelperiode. De kittens zijn misschien wees, maar ze hebben zeker een nieuwe moeder.

Dankzij deze dappere hond zijn vijf levens gered en kunnen zes huisdieren een nieuw thuis krijgen.Dame moest naar het Ziekenhuis nadat Lip Fillers gruwelijk fout gingen

Kijken: Michelle (25) op date met internet-held Kieckx (14)