in

Zweeds plan: geef personeel recht op uurtje sexpauze

capture

Een Zweeds gemeenteraadslid heeft een voorstel ingediend om alle werknemers het recht te geven om een uur (betaald!) vrij te kunnen nemen om thuis sex te hebben.

Het heeft niks met vergrijzing of baby’s te maken. De gemeenteraadslid vind dat geliefden tegenwoordig gewoon te weinig tijd met elkaar doorbrengen en dat moet anders.

De sociaal-democraat diende de seksmotie in in de gemeente Övertornea. Het Franse persbureau AFP sprak met hem. Hij zei dat de motie het moet kunnen halen, want wie kan hier nou tegen zijn, vraagt hij zich af.

Of het uurtje werkelijk gebruikt gaat worden voor sex is nog niet duidelijk. En hoe zit het dan met mensen die geen partner hebben? Die moeten thuis een uurtje fappen zeker? Een uurtje thuis met jezelf spelen kan ook heel relaxed zijn maar goed… Het is een leuk idee maar of het aangenomen wordt is een tweede.

En als het aangenomen wordt willen wij dat natuurlijk ook in Nederland!

De Zweden hebben het al niet heel slecht, wat betreft hun arbeidsvoorwaarden. Alleen de Fransen en Finnen werken minder uren. Zweedse werknemers behoren dan ook tot de minst gestreste werkers ter wereld en ze zijn behoorlijk gelukkig.

Bron: RTLMHD – dropt AFRO TRAP Part.8 (Never)

Remy Ma en Nicky Minaj hebben beef, Remy Ma dropt – ShETHER