in

Zware knok en schietpartij tussen Hells Angels en Mongols bij Van der Valkhotel

da

Gister avond vond er een zware knok en schietpartij plaats tussen Hells Angels en Mongols. Dit gebeurde bij Van der Valkhotel Blijdorp.

De aartsrivalen hadden met elkaar afgesproken bij het hotel. Toen ongeveer dertig mannen elkaar troffen, ontstond er meteen een knokpartij. Daar bij is ook twintig keer geschoten. Er zaten op dat moment ongeveer 40 hotelgasten te eten in het restaurant.

Capture

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

“Een van de motorrijders is gewond geraakt. Het is een wonder dat er onder de hotelgasten geen gewonden zijn”, zei een politiewoordvoerder in het NOS Radio 1 Journaal.

Toen de politie bij het hotel aankwam, vluchtte een groep motorrijders naar binnen. Na een uitgebreide zoektocht in het hotel werden de mannen opgepakt. Ook waren enkelen een park bij het hotel ingerend. Met politiehonden en een helikopter werden ook zij gevonden. Uiteindelijk zijn 23 mannen gearresteerd. Er wordt nog steeds gezocht naar een paar motorrijders die zijn ontsnapt.

“Nadat de politie alle kamers had gecontroleerd, konden de gasten terug.” De politie haalde zelfs een aantal verdachten van het dak van het hotel.Japanners hebben een Virtual Reality Sex suit uitgevonden

Khloe Kardashian wil zoon van Ice Cube Bangen, Ice Cube reageert!!!