in

Zwangere vrouw geeft man hoofd in winkelcentrum in bijzijn van hun kinderen

ad_187059262-e1446817228826

Een zwangere vrouw gaf haar man een BJ op een bankje bij de liften van een winkelcentrum in Westfield (London).

Het stel met de namen ‘Fahad Bilal’ en ‘Akeela Ali’ (25) uit Newport South Wales hebben een ban gekregen van een rechter en mogen zich 8 weken lang niet meer vertonen in London. Het geheel werd vastgelegd op camera en werd vertoond tijdens de rechtszaak.

Ze stuurden eerst de twee kinderen van drie en vijf jaar weg om even te gaan spelen maar toen ze terugkeerden stopte het stel niet. Volgens METRO UK zie je op de beelden dat ze haar man aan het pijpen en aftrekken is in het bijzijn van hun kinderen. Vervolgens pakt ze een zakdoekje en spuugt daar ‘iets’ in uit en gooit het weg tussen de plantenbakken achter het bankje.

They let the children run off and play while they got busy on a sofa next to the lifts – but even when the kids interrupted, they still carried on. CCTV footage captured Ali moving her head up and down and masturbating Bilal with her right hand. When she finished she spat into a tissue and threw it behind a plant pot in the shopping centre’s lift lobby lounge.

Schandalige shit.. zoek een hotelkamer ofzo #LOL.

Maar goed.. Akeela gaf tijdens de rechtszaak aan dat, door haar zwangerschap op die dag, haar hormonen alle kanten op gingen en ze ontzettend geil werd op een gegeven moment. Ze begonnen eerst te zoenen en van het één kwam het ander. ‘It was a human mistake’ voegt haar man eraan toe. Ze zei ook tegen de rechter dat ze achteraf heel veel spijt heeft van het geheel en zich enorm schaamt.Review: Call of Duty – Black Ops III

Volgens onderzoek zijn de meeste vrouwen bi-sexueel of gay