in

Zwaar getatoeëerde kat springt uit autoraam en ontsnapt aan eigenaar

Een man is naar eigen zeggen ‘erg bezorgd’ nadat zijn getatoeëerde kat uit zijn autoraam is gesprongen en vermist is geraakt.

De Russische blogger Kara Fight, wiens echte naam Rustam Shafiev is, heeft hulp ingeroepen om zijn Sphynx-kat Bes te vinden, wat vertaald ‘demon’ betekent.

De zesjarige kat, die criminele bendetatoeages op zijn gezicht, rug en borst heeft – sprong uit het autoraam tijdens een bezoek aan het dorp Pervomaisky, in de buurt van Jekaterinenburg, en rende de nacht in.

Er wordt gevreesd dat Bes is ontsnapt in een nabijgelegen bos, waar bruine beren, wolven, wolverines, sable en lynx katten leven.

Shafiev, 35, zei dat hij tevergeefs vijf dagen op zoek was naar Bes en sinds hij verdween ‘zichzelf vol slikt met pijnstillers’.

Hij verklaarde het volgende:

“Hij sprong uit het raam, verdween in de duisternis en het hoge gras. Ik heb overal gezocht, ik heb de kat proberen te roepen, het heeft allemaal geen baat gehad. “Ik ben erg bezorgd. Ik eet niet, ik slaap niet.”

Shafiev is in het verleden alom zwaar bekritiseerd voor het tatoeëren van Bes.‘S Werelds eerste vagina-emoji is hier om “Sexual Health Week” te vieren

SMFH: Blaar van vrouw ontploft in volle vliegtuig, iedereen onder het bloed