in

Zoon verbannen van contact opnemen met ouders na voortdurend gezeur om geld

Heel bizar verhaal weer dit

Een 24-jarige man uit Southampton, Engeland, kreeg een ban van vijf jaar m.b.t. contact opnemen met zijn ouders nadat ze zijn gezeur om geld zo heel erg zat waren dat ze een straatverbod tegen hem afdwongen bij een rechter.

Er werd vorig jaar een straatverbod uitgevaardigd tegen Matthew Kerley door de Crown Prosecution Service, nadat zijn ouders klaagden dat hij constant bedelde om geld en dat dit hen extreme angst en stress had opgeleverd. Hij werd ook gedurende 32 weken in de lik gegooid vanwege beschuldiging van intimidatie, maar bleef daarna contact opnemen met zijn moeder en vader, ondanks het straatverbod dat hem belette dat vijf jaar niet te doen. Vorige maand belde hij zijn ouders bijvoorbeeld voor meer dan 30 keer in 24 uur tijd, waarbij sommige telefoontjes halverwege de nacht werden gedaan.

QUOTE: “His pestering of his parents for money led to the harassment conviction last year, but this behavior seems to have started up again,” prosecutor Liam Hunt recently told Southampton Magistrates’ Court in Hampshire. “In one day last month, his parents received 30 calls. These have also been in the middle of the night. A number of messages have also been received criticizing them, before asking yet again for money.”

Ondanks de schending van zijn straatverbod, hadden de ouders van Kerley hem toch maar wat geld gegeven om van dat gezeur af te komen.

LEES ALLES: M.B.T. BIZARRE VERHALEN VIA DEZE LINK.

De advocaat van de ouders verklaarde o.a. het volgende bij het hof:

“Hij vertelde tegen zijn ouders dat hij een sollicitatiegesprek had en zich moest scheren, maar zijn scheerapparaat was halverwege het scheren kapot gegaan,”. “Hij vroeg zijn ouders om geld, wat ze hem vervolgens gaven, maar hij dook toen op bij het sollicitatiegesprek met een volle baard.”

Uiteindelijk hadden de ouders van de man geen andere keus dan opnieuw contact op te nemen met de autoriteiten over zijn voortdurende gezeur en intimidatie.

Matthew Kerley’s advocaat, Julie Macey, zei dat terwijl haar cliënt erkende dat zijn acties moesten stoppen, ze gerechtvaardigd werden door het feit dat zijn uitkering om één of andere reden op de bankrekening van zijn ouders werd gestort, wat inmiddels gefixed is.

Kerley mag momenteel geen contact opnemen met zijn ouders en moet vijf jaar lang uit de buurt van hun huis blijven SMFH.

Bron: News.com.auLive meekijken: Eerste verhoor bij rechter van verdachte moord XXXTentacion

De ‘Stranger Things’-avonturen zullen ook doorgaan als stripboeken van Dark Horse