in

Zoon El Chapo gearresteerd en METEEN weer vrij na golf van geweld

Ovidio Guzmán werd dus gearresteerd maar kartelleden hebben daarna zoveel ravage aangericht dat ze hem gewoon maar weer hebben vrijgelaten. Only in Mexico boyz…

Enkele uren na de aanhouding en het daaropvolgende geweld, zei de Mexicaanse minister van Veiligheid Alfonso Durazo tegen persbureau Reuters dat Ovidio Guzmán weer was vrijgelaten door de veiligheidstroepen. Volgens Durazo gebeurde dat ‘om levens te sparen’.

Kartelleden raakten in zware vuurgevechten met de politie. De straten van Culiacán lagen vol met slachtoffers en sommigen in plassen vol met bloed. Verschillende auto’s en vrachtwagens gingen in vlammen op. Er werden barrières geplaatst en de kogels vlogen om de oren.

Tijdens de minioorlog op straat zijn er ook nog eens 20 tot 30 gevangenen ontsnapt. Het was een complete chaos dag voor de autoriteiten. Burgers werden aangeraden om binnen te blijven totdat de gemoederen ietwat gesust waren.

Ovidio en zijn broer Joaquín worden gezocht door de VS vanwege verschillende drugsgerelateerde criminele activiteiten.

In de onderstaande video is de ravage goed te zien. Lijkt wel een oorlogsgebied.Held: Man snijdt penis af van de persoon die zijn vrouw verkrachtte

Mannen: De ‘Testicuzzi’ is een speciale mini Jacuzzi voor je kloten