in

Zoon deelt hoe zijn vader, die het syndroom van Down heeft, alles heeft gedaan om hem goed op te voeden

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld

View this post on Instagram

???

A post shared by Sader Issa||صادر عيسى (@saderissa) on

Als het gaat om mensen met genetische aandoeningen zoals het syndroom van Down, zouden veel mensen denken dat ze kwetsbaar zijn en sterk afhankelijk zijn van anderen om hun leven te leiden.

Eén liefhebbende zoon wilt echter laten weten dat zijn vader, met het syndroom van Down, meer dan in staat is om hem op te voeden: “Als ik kon kiezen wie mijn vader is, zou ik aan niemand anders denken en ik ben trots op hem op dezelfde manier dat hij trots is op mij.”

In een hartverwarmende video deelt Issa zijn ervaring als zoon met een vader met het syndroom van Down. Issa is op dit moment zelfs tandheelkunde aan het studeren mede dankzij de support van zijn vader.

Volgens hem kunnen veel mensen merken dat het hebben van een genetische aandoening een enorme uitdaging is in het ouderschap, maar zijn vader liet het er gemakkelijk uitzien. Ondanks zijn genetische aandoening deed Issa’s vader zijn best voor hem en zorgde ervoor dat hij alles kreeg wat hij nodig had toen hij een jong kind was.

“Tijdens mijn studiejaren is hij de grootste supporter, economisch, psychologisch en in alle opzichten gaat alles goed met mij dankzij zijn steun,” vertelt Issa o.a. in de video.

Issa voegde eraan toe dat, aangezien zijn vader altijd een warme en liefdevolle persoon is geweest, niet alleen voor zijn familie, maar ook voor iedereen in hun gemeenschap, hij zeer gerespecteerd en geliefd is om wie hij is.19-jarige Meisje bevalt in Nachtclub, Baby krijgt leven lang gratis entree

Man klaagt over Oorpijn, leeft er gewoon een hele Gang met Kakkerlakken in zijn Oorkanaal