in

Zo krijg je ‘gratis’ meer geheugen op je iPhone of iPad

smartphone-459316_640

Extra geheugen zonder er al te veel voor moeten doen is niet verkeerd dames en heren!

Het is heel simpel. Check eerst hoeveel geheugen je nog hebt op je apparaat. Dit kun je doen door je instellingen te openen, naar ‘Algemeen’ te gaan en dan naar ‘Opslag en iCloud-gebruik’ te gaan.

Afijn, nu weet je precies hoeveel geheugen er is en doe je het volgende. Ga naar de iTunes Store en via de menubalk onderin naar ‘Films’ toe. Selecteer hier een film en het liefst een recente. Deze films zijn ongeveer 5 GB groot. Dit trucje werkt dan ook alleen als de ongebruikte geheugen van je tel rond de 1, 2 of 3 GB is.

Druk vervolgens op ‘Koop’ maak je niet druk want je krijgt een foutmelding medegedeeld dat je iPhone over te weinig opslagruimte beschikt.

Maar nu komt het! Wanneer je vervolgens naar de opslag van je telefoon gaat is die ineens toegenomen. Door dit trucje een aantal keer te herhalen kan je 1 GB of meer aan opslagruimte omhoog schieten. Het heeft iets met je cache te maken… Lekker boeien waar het aan ligt eigenlijk, het is niet schadelijk voor je telefoon.iPhone verder gebruiken terwijl je YouTube luistert doe je zo

MURDER RAP INSIDE THE BIGGIE AND TUPAC MURDERS STAAT ONLINE