in

Zo bespaar je batterijgebruik met Pokémon GO

maxresdefault-2
Er is iets wat veelzijdig naar voren komt en veel over geklaagd wordt op social media en dat is dat Pokémon GO je batterij leegzuigt.

Wij willen jullie daar natuurlijk mee helpen en zijn op onderzoek uitgegaan want er is overal wel een oplossing voor. Het schijnt dus dat Pokémon Go veel energie vreet door het constant verversen van de kaart. Deze kaart schijnt in combinatie te werken met je GPS en Google Maps.

Google Maps is dus zo vriendelijke geweest om Maps nu ook offline beschikbaar te stellen. Wat je dus moet doen is delen van Maps downloaden die je offline wilt gebruiken. De maps van je buurt bijvoorbeeld of de plekken waar je vaak komt. Zo hoeft hoeft de app het niet constant te verversen, maar heb je wel gewoon toegang tot gyms, pokéstops, Pokémon en alle andere functies.

Het offline beschikbaar stellen van Maps doe je door naar de settings te gaan, kiezen voor offline maps en dan op het plus teken klikken om te kiezen welke hood je offline beschikbaar wilt hebben.

Op Android werkt het gewoon maar er is wat minder over bekend voor iOS op dit moment. Just try it and see cuz ya gotta catch’m all son!Meisje van 15 volop in de aandacht vanwege Musical.ly video’s

Goed nieuws: Pokémon komt ergens deze week nog uit in Europa