in

Zika-virus verspreidt zich extreem snel: Raad eens wie de eigenaar is van dit virus…

Aedes_aegypti_CDC-Gathany

We hebben weer een nieuwe virus wat zich razendsnel verspreidt over de hele wereld.

Dit jaar zullen naar verwachting zeker vier miljoen mensen besmet raken met het virus, dat door muggen wordt verspreid. Het virus is bijzonder slecht voor vrouwen die zwanger zijn. Het zorgt namelijk voor een foetale misvorming, waardoor baby’s worden geboren met kleinere hersenen dan normaal. Het gevolg: kinderen van moeders met het Zika-virus worden geboren met onvolgroeide hersenen en veel te kleine schedels. Die afwijkingen kunnen vervolgens resulteren in de dood of een verstandelijke afwijking. In Brazilië overkwam dat vorig jaar 3.893 baby’s, wat dertig keer meer is dan in 2010.

De verantwoordelijke mug komt ook voor op de Antillen en in Suriname.

Gedetailleerde informatie over het Zika virus kan je overal vinden. Het schijnt zelfs dat men al op de hoogte was van het Zika virus of een vorm daarvan sinds 1947. Het Zika Virus is vernoemd naar het Oegandese Zikabos en daar werd het voor het eerst in 1947 geïsoleerd uit het bloed van een Rhesusaapje. Pas in 1968 slaagde men er in om het bij mensen aan te tonen. Het experimenteren met en het verder ontwikkelen van heeft echter een tijdje op zich laten wachten.

Afijn… overal waar en dood en verderf heerst op deze planeet kan een enkele familienaam gekoppeld worden aan het geheel: Rockefeller

Het goedje is overigens gewoon te koop voor 599 euro. Check hieronder of via deze link.

CaptureBlac Chyna en Rob Kardashian willen eigen reality show, Hustler wil een sex-tape

OMFG: Mensen hebben sex op hoverboards en die shit is LIT A.F!!! 18+