in

Zijn wij de enige die zich zwaar beginnen te irriteren aan deze gozer of????

Credit: YouTube

Exclusieve online training van J. Ruan, we worden ermee doodgegooid op YouTube en Facebook en beginnen het echt beu te raken LMFAO!

Wat een gladjakker ook man man man. Op Facebook kan je dus alle advertenties verbergen maar hij slipt er toch doorheen op een of ander manier. Gezien wij heel veel met YouTube video’s doen is het gewoon niet anders dan die 3 sec elke keer moeten doorstaan voordat je die verdomde advertenties van deze guy kan overslaan.

Echt zo een sales kop ook van zo een guy die je komt lastig vallen op straat met z’n tablet terwijl je van A naar B moet met een bloedgang.

Op zijn website staat ook de volgende tekst:

Jia vraagt normaal hoge bedragen voor coaching op dit gebied. Maar in deze kosteloze training onthuld hij zijn methode helemaal aan jou. Dus zorg ervoor dat je jezelf aanmeld voor deze kosteloze training voordat het offline gehaald wordt in de komende dagen.

Voordat het offline gehaald wordt? Gab, je bent ons al maanden aan het stalken online met die targeting van je. We zijn niet geïnteresseerd in het geen wat je ons probeert aan te smeren dus nee, je targeting is gewoon waardeloos en mega irritant aan het worden wat dit betreft.

Update: Hij geeft via Facebook door aan ons dat hij zich er zelf ook aan stoort, go figure LMFAO! :pLadies: We hebben een nieuwe Eye Liner trend voor jullie voor Fright Night & Halloween dit jaar

In deze bioscoop kan je naar de film gaan met je hond