in

Zeven BFF’s kopen een Villa zodat ze samen oud kunnen worden

Dit is echt liefde tussen BFF’s voor het leven hoor. Wat begon als een grapje leidde ertoe dat een groep van zeven vrouwen hun droomhuis in de buitenwijken van Guangzhou, de zuidoostelijke provincie Guangdong in China, samen kochten zodat ze dus ook samen oud konden worden.

De vrouwen hebben samen vier miljoen yuan (€ 515.000) besteed aan het opknappen van een prachtige villa met drie verdiepingen dat zelfs glazen ramen van de vloer tot aan het plafond heeft, een grote keuken met een theepaviljoen en natuurlijk een zwembad.

We’re all independent individuals but we can communicate and rely on each other at the same time. Ten years later our children would have all grown up. So we hope we can be together again in 10 years.

Alle zeven vrouwen, die nu dertigers zijn, hebben elkaar 20 jaar geleden ontmoet en zijn sindsdien beste vrienden.

Het indrukwekkende huis van 7.535 vierkante meter heeft zeven slaapkamers, is omgeven door rijstvelden in een schilderachtig dorp en ligt ongeveer 70 kilometer van het stadscentrum af van Guangzhou.

Alle zeven vrouwen delen een liefde voor het drinken van thee, wat hen ertoe aanzette het theepaviljoen midden in het veld te bouwen, dat aansluit op hun landhuis met een loopbrug.

De vrienden hebben allemaal een pact gesloten met elkaar om ieder een vaardigheid onder de knie te krijgen die nuttig zou zijn voor hun leven met pensioen, zoals koken, traditionele Chinese geneeskunde, het verbouwen van groente en instrumenten bespelen.

Dit is echt ?

Er is verder niks bekend over het geen wat wij ons nu allemaal afvragen. Wat er dus gaat gebeuren met hun mannen straks? But what ever…. this is AMAZING.Oren vrouw verminkt nadat piercings geïnfecteerd waren geraakt

Miljuschka vreest voor liquidatie: ‘Op een dag zal mijn moeder (Astrid Holleeder) koud op straat liggen’