in

Zet wat je kan missen binnenkort op een Britse spaarrekening

Capture

Gewoon even een tip voor de mensen onder ons die geld hebben en het kunnen missen.

De Britse pond is nog nooit zo laag geweest in verhouding met de euro. 1 pond GBP is nu 1,1651 euro waard en de verwachting is dat het nog meer gaat zakken.
Op 9 november 2015 stond de wisselkoers EUR/GBP op 1/0,7112. Dat betekent dat je op die dag 10 euro kon inwisselen en daar ruim 7 Britse ponden voor terugkreeg. Exact een jaar daarvoor, op 9 november 2014, stond de wisselkoers op 1/0,7838.

Open een Britse spaarrekening en stort wat je kan missen daarop en wacht een paar jaar. Dat is easy cash verdienen want de koers gaat sowieso weer stijgen in verhouding met de euro.

Zodra de Britten daadwerkelijk de EU hebben verlaten kunnen ze handelsakkoorden sluiten met niet-EU-landen, die verantwoordelijk zijn voor 84 procent van de wereldhandel. Daar bleek meteen interesse voor te zijn in Australië, Maleisië, Zuid-Korea, India, Ghana en ga zo maar door.

Die Britten laten zich niet zomaar verslaan en komen hier sterker uit dan ze al waren. Het gaat wat tijd kosten maar opportunisten kunnen nu hun kans grijpen. Mocht het je niks lijken kan je altijd nog ff naar London om de winkels daar leeg te kopen…Joe Budden gebruikt Drake’s Medicine tegen hem op “Wake” (disstrack 2)

Broer van Pablo Escobar steekt stokje voor Narcos seizoen 2