in

In zes dagen verkocht “El Mono ” 2100 kg cocaïne in Europa en stuurde Zetas 75M USD

zetas-kartel-1

Juan Manuel Munoz Luevano, alias “El Mono” en vermeend Europees verband van Los Zetas, hield documenten in zijn huis in Madrid, Spanje.

Hij onthulde dat hij 2100 kilo cocaïne en 75 miljoen dollar had overgedragen in een operatie die slechts zes dagen duurde tussen 11 februari en 17 februari 2012.

Het Spaanse dagblad El Pais meldde dat er bij het huis van “El Mono” twee computers in beslag werden genomen, die verschillende Excel-folders bevatten met details over 59 miljoen dollar contant geld verpakt in reistassen om vervolgens af te leveren, koffers en zelfs kartonnen dozen, die werden verscheept naar de hoofden van het kartel in verschillende hotels in Mexico City.

Volgens de rekeningen, waarvoor de Spaanse krant exclusieve rechten had, ging het om de jaartallen 2012 en 2013, waarin de komst van cocaïne naar Europa, de betaalde per kilo prijs (tussen de 32.000 en 34.000 euro), de omzetting ervan in de USD en de geleidelijke afgifte van geld door het Los Zetas in Mexico werden verzameld.

Lees het volledige artikel via deze link op CrimeDocs!Er is een virtual reality versie van Kim K’s sextape ‘Alsof je in de kamer erbij zit’

Engelse topcrimineel had de beste techniek om een kaak te breken uitgevonden