in

Zeg het maar gewoon ‘Ik ben Nederlander en wil daarom dat Rico wint’

Het zelfde geldt voor de Marokkaanse aanhang van Badr Hari. Alleen steken zij het niet onder stoelen of banken!

Wij plaatsten vandaag een stuk over Badr Hari en Rico Verhoeven en inderdaad, het ging voornamelijk over Badr Hari omdat er eigenlijk niet zoveel te vertellen valt over Rico Verhoeven en zijn ‘prestaties’. Hij is opkomend, klaar punt uit. Hij heeft tegen een bejaarde Peter Aerts in de ring gestaan. Helemaal mooi voor hem. Zijn Glory titel zegt ons helemaal niks!

Als je de wiki pagina’s van beide heren vergelijkt zal je snappen waarom ons laatste stuk voornamelijk over Badr gaat. Om die van Badr door te nemen moet je toch echt wel een heel stuk naar beneden scrollen. Andersom is dat niet echt het geval LMFAO!.

Zie wiki Rico hier en wiki Badr hier.

Noemenswaardige pro geschiedenis Badr: Klik aub om te vergroten
1

2

Noemenswaardige pro geschiedenis Rico: Valt niks te vergroten
capture

Ook overal weer commentaar van autochtoon publiek die zweert op winst van Rico Verhoeven en ons vorige stuk daarover gewoon helemaal klote en partijdig vindt. En dat zien jullie HELEMAAL correct! FYI: Er zijn geen Marokkanen bij de redactie van Fakka aangesloten als antwoord op menig commentaar.

Het is de verdeeldheid in de maatschappij en jullie onderbuikgevoelens die hier parten spelen.

badrverhoeven1

Kom daar gewoon lekker eerlijk voor uit in plaats met verwijten te komen aan ons adres. Zeg gewoon ‘Ik ben Nederlander en wil daarom dat Rico wint’. En als je helemaal tof denkt te zijn, zet er dan de woordjes minder minder minder achter meteen!

Menig commentaar met Badr Hari is fout, hij slaat mensen in elkaar en daarom moet hij verliezen! Hoe schijnheilig kan je zijn zeg? Alsof jij je vuist nog nooit hebt geheven om iemand te slaan? Kijk even lekker in de spiegel voordat je onzin uitkraamt. Je bent immers arrogant genoeg om je mening te verkondigen op die manier.
Mensen staan altijd klaar met een mening en ook wij mogen deze verkondigen op ons platform. Niks of niemand die daar een stokje voor kan steken so… live with it or GTFOH!

Ik zal je vertellen waarom wij vooral naar de kant van Badr toetrekken:
Badr Hari is echt, heeft een ruggengraat en is als persoon niet bang om af en toe risico’s te nemen. Binnen in de ring niet, en daar buiten ook niet! Hij doet zich niet beter voor als dat hij is en steekt het niet onder stoelen of banken dat hij Rico zijn kop er gewoon af wil trekken als de mogelijkheid zich voordoet.

Dat is vechtsport gewoon, dat is Conor McGregor vs Nate Diaz. Hoort bij de show maar de nijd is real AF!

Rico moet niet doen alsof hij prince charming is. Waar Rico wel goed in is, is vergelijkingen maken over karakter als er naar gevraagd wordt. ‘Ja, zoals jullie zien is dat gewoon zijn karakter, IK ben gewoon een ECHTE sportman blablablabla’. Ik heb respect dit, IK heb respect dat. En dan voor de rest doen alsof je een net persoon bent terwijl je elke kans grijpt om een ander zijn karakter aan te vallen. Dat soort dingen sieren je echt als mens.

Beste Rico, je stapt straks in de ring om Badr Hari zijn hoofd te verbouwen. Wat is daar respectvol aan? Handjes schudden doe je maar al te graag als je gewonnen hebt gab. Maar als je verliest doe je dat als een boer met kiespijn. Maar dat zou jij natuurlijk nooit toegeven.

Voor de mensen onder ons, incl. heel de redactie van Fakka, die geen last hebben van onderbuikgevoelens:
Als je het STATISTISCH bekijkt heeft Rico Verhoeven geen schijn van kans om dit te winnen. Gebeurt dat wel heeft Badr Hari het gewoon ongelooflijk verkloot, is hij even niet scherp geweest en heeft zich totaal niet aan de game-plan gehouden die voor dit gevecht is gemaakt door zijn trainers. Hij zou er niet eens eentje nodig moeten hebben voor Rico. Ervaring is al meer dan genoeg in dit geval.

Het kan niet aan zijn leeftijd liggen als hij verliest want hij is pas 31. Het kan zeer zeker niet liggen aan gebrek aan ervaring want hij heeft het meerdere malen veel en veel moeilijker gehad in de ring met hardere en gevaarlijkere tegenstanders. Die partijen heeft hij gewonnen!

Rico Verhoeven heeft nog NOOIT in zijn leven een tegenstander gehad die zo hard kan knokken als een ongelooflijk pissige Badr Hari.Statistieken Badr Hari VS Rico Verhoeven – ziet er niet goed uit voor Rico

Tiener zegt zwanger te zijn van baby Jezus terwijl ze zo gek als een deur blijkt te zijn