in

Zeg eerlijk sheeple… toch gaan jullie woensdag weer massaal naar Drake

Volgens DJ Akademiks heeft Drake teveel cannabis gerookt en is vervolgens helemaal bad gegaan ervan.

Daarom zou Drake zijn concert van maandag hebben afgelast.

Maar zeg eerlijk… jullie gaan morgen (woensdag) gewoon weer massaal met z’n allen naar die show toch? Weet je waarom? Omdat jullie makke lammetjes zijn. Jullie zijn starstruck als een mofo en hebben geen zelfrespect meer.

Lees ook: Promotor van Drake kan niet beloven dat hij vanavond wel komt

17553690_1837060023211869_6107982969311299817_n

Kijk goed naar de bovenstaande foto. Dit is Drake in de lobby van zijn hotel terwijl jullie teleurgesteld aan het afdruipen waren met z’n allen. Flesje water, telefoontje erbij. Degene die tegenover hem zit bestelt nog even wat van het menu (op jullie kosten uiteraard).

Het is net alsof je een date hebt gehad, je date heeft je vervolgens een uur laten zitten en is uiteindelijk nooit opkomen dagen. Zou je tijdens je mislukte date ook een uur hebben gewacht? Vraag jezelf af of je de volgende dag nog een keer zou afspreken met je date. En al helemaal als je weet dat de reden is dat diegene teveel wiet heeft gerookt en jou daarom heeft laten zitten LMFAO!

Doe je dat wel dan moet dat volgens jou wel je droomvrouw of man zijn. Anders doe je dat niet…

Hij heeft jullie niet alleen laten zitten, kijk naar die foto! Hij is op een date gegaan met heel iemand anders lol. En tijdens dat gesprek aan tafel zegt hij: ‘En toch gaan ze woensdag weer komen, weet je waarom? Omdat ik een god ben voor die lui, daarom’.

Maar goed… voor veel vrouwen en blijkbaar mannen is Drake ook nog eens de man waar ze van dromen. En jullie accepteren en geloven blijkbaar ook alles wat jullie voorgeschoteld wordt m.b.t. Drake dus. Go for it woensdag and have a nice time :pDus Drake hé ???…. hij heeft de hele boel weer opgelicht vanavond

Hunkemoller gaat sport bh’s uitbrengen voor mannen