in

Zeg eerlijk, je plaatste die FaceApp foto niet op Insta omdat je kapot lelijk oud wordt straks

Je zag het en dacht …. ik wil dus nooit oud worden ?

FaceApp is een hele leuke maar controversiële applicatie wat momenteel onder vuur staat vanwege privacy issues. Dat even ter zijde.

Ik heb me toch een zooitje lelijke oude mensen voorbij zien komen in mijn tijdlijnen op alle social kanalen wat ik bezit. Godsamme zeg. Ik kan ze helaas niet plaatsen omdat ja… privacy issues maar we moeten het er wel over hebben. Jij en ik….

Zeg eerlijk, je plaatste die van jou niet omdat je jezelf de TERING ben geschrokken om hoe je eruit gaat zien straks o nie? Je durfde het enkel nog aan je beste vriend of vriendin te laten zien of te versturen via de app. Die zou het toch nooit delen…

Sommige van jullie hebben ook gewoon echt lef hé. Gewoon schijt hebben en plaatsen. Grootste fout die je kan maken als je single bent nog. Want mensen zijn opzoek naar iemand waar ze oud mee willen worden tegenwoordig. Heb je mooi verpest nu voor jezelf LMFAO!

Sorry hoor, ik ben gewoon je vriend, die ene gemene vriend die gewoon zegt waar het op staat allemaal. Daar heb je uiteindelijk toch het meeste aan. Trek je verder niks aan van wat ik zeg als je dat niet wilt. Het gaat uiteindelijk om hoe je bent, diep van binnen, en niet hoe je eruitziet straks.

Ga goed voor jezelf zorgen. Koop wat anti rimpel crème en stel het zo lang mogelijk uit. Moeders mooiste dat je dr bent. Xx

En voor die losbandige ladies, deze app heeft ook andere voordelen natuurlijk zoals het onderstaande:De gozer die de Area 51 raid verzon als grap schijt nu eigenlijk 7 kleuren

HolyShit: Tom Cruise is terug met een nieuwe Top Gun film: Maverick