in

Zeeman gaat een high-end en goedkope versie sneaker uitbrengen

Zeeman just stepped their game up very high! Een aantal collectors items die je MOET hebben!

Waarom zijn sneakers zo duur? Dat is een vraag die Zeeman voor ons beantwoordt heeft met 2 paar sneakers. Eentje zeer exclusief en de andere super basic.

De Hybrid Z is volgens Zeeman een uniek ontwerp. Deze sneaker combineert de eigenschappen van een runner en de sandal en is gemaakt van premium materialen: leer, nubuck en ademend mesh. De soepele zool van foam geeft optimale demping. Opvallend zijn drie kunststof gespsluitingen en de originele Zeeman kleuren. De Hybrid Z kost 200 euro.

Je krijgt de Hybrid Z in een luxe doos. Samen met de bijgeleverde Zeeman sokken maak je een echt fashion statement volgens Zeeman.

De Basic Z hebben ze gemaakt op de Zeeman manier. Dus ook in grote aantallen. Ze hebben er in één keer 20.000 stuks van laten maken. Ze zijn te koop vanaf zaterdag 1 juni in 600 Zeeman winkels. En in de webshop.

Check in de onderstaande Instagram post (2de foto) ook een trainingsbroek die er echt dope uitziet gewoon! High End Zeeman schoenen, hippe Lidl sokken. Ey die B merken maken geen geintjes meer tegenwoordig! Let’s support that!

Meer informatie over hoe, wat en waar kan je vinden op een speciaal gemaakte website van Zeeman genaamd zeemansneaker.com.Veel meiden zoeken tegenwoordig een man die Hans heet

Nostalgie: Tamagotchi Toys zijn een come-back aan het maken