in

Ze zijn al begonnen met het filmen van “DARK” seizoen 3

Credit: Netflix

Terwijl mensen nog steeds proberen te begrijpen wat er nou eigenlijk gebeurd is in seizoen 2 van Dark, wat op 21 juni werd uitgebracht op Netflix, zijn ze al begonnen met het filmen voor seizoen 3.

Dat is natuurlijk goed nieuws voor liefhebbers van de serie want je weet maar nooit wanneer zoiets zomaar eventjes uit de lucht wordt gehaald. Het is een Duitse serie en verder een niche waar je echt van moet houden.

Deze week bereikten ze de eerste plaats in de IMDB-ranglijst, zelfs een stap vóór Tsjernobyl. Netflix had natuurlijk zonder twijfels het avontuur willen doorzetten met meerdere seizoenen, maar Baran bo Odar had al gewaarschuwd dat Dark als een trilogie was geschreven. Gezien de complexiteit van zijn verhaallijnen kunnen we het alleen maar eens zijn hiermee.

Lees ook: Dit zijn onze top 3 series van dit moment

Vrienden van mij checken alle seizoenen gewoon meerdere keren om werkelijk te begrijpen wat er nou echt gebeurd. Het is verwarrend AF op sommige momenten. Ik heb helaas geen tijd voor die shit dus als ik iets eventjes niet begrijp dan spoel ik die scene terug om het nog een keertje eventjes te laten bezinken.

We kunnen seizoen 3 ergens in 2020 verwachten!Funny: Mensen vergelijken ‘Thicc’ Starfish met Patrick van SpongeBob

De trailer voor Disney’s “Maleficent: Mistress of Evil” is hier