in

Ze vermoeden nu dat het Chinese Coronavirus afkomstig is van vleermuizensoep

De verspreiding van het dodelijke coronavirus kan te maken hebben met soep gemaakt van vleermuizen. Er worden nu massaal foto’s en video’s gedeeld van mensen in Chinese steden die de delicatesse eten.

Experts suggereerden dat vleermuizen dragers van het virus kunnen zijn , dat tot nu 17 mensen heeft gedood.

Het is nog niet duidelijk hoe het virus zich tussen mensen en vleermuizen heeft verspreid, maar wetenschappers geloven dat “er mogelijk een onbekend tussenproduct is”.

Daily Star Online en Daily Mail UK hebben onthuld dat de “onbekende” link misschien vleermuis soep is, wat een ongewone maar veel geconsumeerde Chinese delicatesse is.

Een vooraanstaande Chinese viroloog die in 2003 de SARS-epidemie in Azië heeft helpen aanpakken, heeft gewaarschuwd dat de dodelijke coronavirus uit China tot een uitbraak kan leiden die minstens tien keer erger is dan de gezondheidscrisis van 17 jaar geleden.

Vleermuizen worden in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt om een reeks ziekten te behandelen, waaronder hoesten, malaria en Gonorroe.Kijken: de manier waarop jeugdzorg schreeuwende kinderen meeneemt getuigt echt van kindroof

LMFAO: Deze guy uit Rotterdam gaf zijn pasgeboren zoontje “Feyenoord” als naam