in

Zaanse serieverkrachter blijkt zoon ’wegkijkende’ politieagent

Foto credit: Crime Site

De 24-jarige Zaandammer die wordt verdacht van het afpersen en verkrachten van jonge tienermeisjes in het hele land had gestopt kunnen worden door zijn vader, een Zaanse Politieman.

Dat staat op de website van het Noordhollands Dagblad.

Boyd van W. werd in oktober 2018 aangehouden, nadat een 15-jarig meisje uit Zaandam aangifte had gedaan van verkrachting. Uit het onderzoek bleek dat hij verspreid door het land – met name in Noord-Holland en de noordelijke provincies – meer slachtoffers had gemaakt.

Bij de aanhouding van Van W. vond de politie een grote hoeveelheid seksueel getinte filmpjes en video’s – ook van andere slachtoffertjes. In totaal werd ongeveer 10 terabyte aan data in beslag genomen.

In totaal 16 meisjes verkracht van tussen de 13 en 16 jaar oud en met deze misselijke daden ook 16 levens verwoest.

“Ik zag geen signalen dat ze niet wilden.” Ook bij het feit dat de meisjes extreem jong waren, heeft hij naar zeggen nooit stilgestaan, “Het kwam niet in me op dat ze jong waren.” “Ik ben heel dom, stom geweest. Ik ben een klootzak geweest omdat ik de meisjes een levenslang trauma bezorgd heb.”

Het Openbaar Ministerie heeft acht jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging geëist tegen Boyd van W.Supreme X OREO collab: 3 koekjes per pak en ze zijn HELLA expensive

Dolf Jansen werd ff de moeder ge***kt door Halalbert Heijn op Twitter met deze comeback