in

Youtubers raken tientallen tot miljoenen subs kwijt door glitch

Een Youtuber heeft een glitch gevonden en is er live over gaan vertellen wat voor totale chaos heeft gezorgd op de videodienst.

De Youtuber van BlackscreenTV raakte zelf ongeveer 25.000 subs kwijt in 10 minuten tijd en raakte zelfs in het rood. Hij had op een gegeven moment -1500 subs.

De glitch werkte op de volgende manier. De Youtuber had uitgevonden dat als je op de unsub knopje drukt dat de kanaal in kwestie twee subscribers kwijtraakt. Daar zat al een fout wat hersteld moest worden door Youtube.

Op een gegeven moment zaten ongeveer 15.000 man naar die livestream te kijken en gingen met een heel leger het ene kanaal na de andere af om de hele tijd op die sub knopje te drukken LMFAO!

Het lijkt erop dat Youtube de glitch heeft ge-patched om verdere schade te voorkomen want mensen zijn echt een HOOP subs kwijtgeraakt. PewDiePie & Tana Mongeau hebben er echt flink van langs gekregen. PewDiePie zat ruim boven de 54 miljoen subs.

Hoor Pewdiepie in het onderstaande flimpje janken over het geheel.Dit is wat je ziet in de twee filmpjes van Patricia maar er schijnt nog een derde te zijn

Patricia Paay (67) is een maand geleden nog getrouwd met Robbert Hinfelaar (32)