in

YESSS, 13 reasons why fans zaten hier al een tijdje op te wachten! Seizoen 2 staat NU online!

Het vorige seizoen van de populaire Netflix serie eindigde in Hannah Baker die haar polsen doorsneed. De makers, waaronder Selena Gomes, die de serie regisseerde kregen veel kritiek over zich heen. Voor veel mensen was het verhaal af toen seizoen 1 eindigde. Hannah was dood en de tapes waren op dus van wat zouden ze nog een vervolg kunnen maken?

Aflevering 1 van Seizoen 2 begint gelijk met een disclaimer die de acteurs uit de serie voordragen.

“13 Reasons Why is een fictieve serie over moeilijke, echte problemen, waaronder seksueel misbruik, drugsgebruik, zelfmoord en meer. Door deze onderwerpen te belichten hopen we kijkers te laten praten. Maar als je zelf hiermee worstelt, is deze serie wellicht niet geschikt. Of kijk hem met een volwassene. Als je behoefte hebt om te praten zoek dan een ouder, vriend, decaan, vertrouweling, bel een hulplijn of ga naar 13reasonswhy.info. Want zodra je erover gaat praten wordt het makkelijker.”

In de trailer van het nieuwe seizoen zie je dat alles weer opnieuw begint maar dan met Polaroids. Op de eerste Polaroid die Clay in zijn kluisje vindt, staat ‘Hannah wasn’t the only one’. Fans speculeren al een tijdje online wat dit zou kunnen betekenen. Gelukkig voor hun staat het gehele tweede seizoen nu op Netflix.Is het nou Yanny of Laurel?

N’ YAEL – dropte vandaag een video voor zijn single – Moods