in

Yep: Er bestaat zoiets als een Sexschool, maar nog niet in Nederland

2
In het oerconservatieve Kirgizië heeft de afgelopen jaren de sexschool vaste voet aan de grond gekregen. Sterker nog, de school breidt nu volgens de Britse krant the Guardian zelfs uit en kijkt over de grens.

De reden is simpel: vrouwen zijn bang dat hun man er meer partners op na zal houden en laten zich opleiden tot betere minnaressen.

In de tijd van de Sovjet-Unie was sex een taboe. Toen het land in 1991 uiteenviel, wist de bevolking niet wat ze aanmoest met sexualiteit. Mannen vergrepen zich aan vrouwen, huiselijk geweld en polygamie namen toe in het moslimland, waar praten over sex nog altijd not done is.

,,Als de sex niet goed is, kan dat voor problemen zorgen in de relatie”, zegt Bubusara Ryskulova, die een opvanghuis voor vrouwen runt. ,,Er staat een passage in de Hadith (islamitische overleveringen) dat vrouwen goede echtgenotes moeten zijn. Oftewel, ze moeten weten wat ze moeten doen in de slaapkamer”, aldus Rakhat Kenjebek.

150 studentes
En dus startte zij de sexscholen, met groot succes. De 150 studentes, momenteel tussen de 18 en 66 jaar oud, krijgen lessen die variëren van sexuele fantasie tot massages, en van gymnastiek tot orale sex.

SEX SCHRIJF JE GEWOON NIET MET EEN K, DAT IS ZOOO A SEXUEEL POTVERDORIE…..Funny: Vader ontdekt waarom zoon zo lang onder douche staat

Fat Leopard ft. Lil Wayne – Vegas