in

Yasmine en terror tweeling hebben een ex van Harrie het ziekenhuis in geslagen

credit: MTV

Het is heftig uit de hand gelopen tussen Yasmine, Esmee, Sharon en de ex van Harrie.

Voordat het nieuwe seizoen van Ex on the Beach Double Dutch was begonnen, waren er al geruchten in het rond dat het helemaal fout zou gaan. Yasmine en de ‘Terror Twins,’ Sharon en Esmee, zouden een ex van Harrie genaamd Rowan, het ziekenhuis in geslagen hebben. In een recent filmpje van Shownieuws geeft Yasmine toe dat dit waar is en ze heeft er absoluut geen spijt van.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216944595864347&set=a.3755788330474&type=3&theaterOngeveer twee maanden geleden kreeg Michella Kox deze sceenshots toegestuurd:

Je weet niet wat je moet geloven als het op het internet geplaatst wordt dus het waren voornamelijk nog geruchten. Shownieuws heeft nu aan Yasmine gevraagd wat er gebeurd is en Yasmine verklaarde het volgende over het geheel:

“Het was heel heftig. Er kwam heel veel drank bij kijken en heel veel agressie. En als er dan mensen voor je staan die het uitlokken…Maar ze had het dubbel en dik verdiend. Ik heb nergens spijt van.”

Heftig gedoe tussen die meiden en we hopen dat het goed gaat met de ex van Harry want dit is eigenlijk niet oké. Uitlokken moet je uiteraard ook niet doen maar dingen oplossen met geweld gaat wel een beetje te ver.

Bron: CosmopolitanSLAPCHIPS: MEME VAN DE DAG – Mag ik rustig uitstappen a.u.b?

Datum laatste seizoen Orange is the New Black bekend gemaakt