in

X-Files: Hoerenstreken

Capture

‘Trek je dát aan?’
Cèline was er goed in. Beter zelfs nog dan de gemiddelde vrouw.
Haar ogenschijnlijk vriendelijke gezichtsuitdrukking zou nog enige twijfel kunnen oproepen over de valsheid die zij in die ene vraag had gelegd die zij op Donna afvuurde zodra deze naar buiten kwam.
‘Jazéker trek ik dit aan. En ik schat in dat ik het vannacht niet zelf weer uittrek,’ antwoordde haar friendemy Donna opgewekt tot Cèline’s ergernis.
Terwijl ze richting haar eigen fiets liep, spreidde Donna haar armen en draaide uitdagend rond om haar weinig verhullende outfit te tonen.
‘Lekker, hoor!’ klonk het vanaf de overkant van de straat. Donna blies lachend een handkusje richting de groep mannen die luidruchtig hun bewondering lieten blijken.
Nou, dat begon al lekker, bedacht Cèline zich nijdig. Harder dan ze had gewild, kwakte ze haar handtas in de krat voorop haar fiets.
‘Het wordt koud, hè, later op de avond. Je gaat spijt krijgen dat je zo gekleed bent,’ probeerde Cèline nogmaals.
‘Welnee,’ schokschouderde Donna. ‘En koud zal ik het sowieso niet krijgen vannacht,’ voegde ze er met een vette grijns aan toe.
‘Die ene, die leuke gast, weet je nog? Die nog steeds op mijn to do lijstje staat? Nou, die komt ook vanavond. Vorige keer kwam het er niet van, maar we hebben de laatste dagen zo leuk gesproken dat ik mij er echt op verheug om mij helemaal uit elkaar te laten trekken door hem.’
‘Jemig Donna, ik weet niet hoor… Ik snap gewoon niet waarom je zoiets doet,’ antwoordde Cèline met een zuinig mondje.
‘Ik snap niet waarom jij jezelf zoveel moois en leuks en lekkers ontzegd,’ reageerde Donna met een nog steeds opgewekte toon in haar stem. ‘Ik bedoel, als ik honger heb, dan eet ik. Het zou gek zijn als ik een lullig klein hapje neem, mijn eten vervolgens opzij schuif en dan ook nog verwacht dat het eten vanzelf naar mijn mond komt. Los daarvan: waarom zou ik niet gewoon pakken waar ik trek in heb?’
‘Omdat je niet alles in je mond hoeft te stoppen wat je lust. Vind ik.’
‘Maar wie zegt nou dat ik alles in mijn mond stop? Ik vreet niet alles zoals je weet. Ik lust niet eens alles, dus…’
‘Maar hoe zit het met je eigenwaarde? Hoe denk je dat je toekomstige vaste vriend het zal vinden dat jij gewoon maar sex hebt gehad met iemand waar jij op dat moment trek in had? Hoe zit het met het spel van verleiden, van aantrekken en weer afstoten? Wat is daar mis mee? Sorry hoor, maar ík hecht veel aan mijn zelfrespect, ík hecht aan mijn eigenwaarde. Ik kan met opgeheven hoofd overal binnenlopen.’
Ze liet een korte stilte vallen voor ze haar nadrukkelijk uitgesproken doodsteek toebracht: ‘Ik wel.’
Haar laatste woorden hadden het gewenste effect: tot Cèline’s grote genoegen kneep Donna haar ogen even samen, het teken dat ze geïrriteerd raakte.
‘Weet je Cèline, ik ontleen mijn zelfrespect en eigenwaarde niet aan het eventuele oordeel van mijn toekomstige man. Ten eerste hoef ik zo’n lul niet als mijn man als hij mij op grond daarvan veroordeelt. Ten tweede ben ik liever gewoon mezelf: goed of fout, maar wel eerlijk en zonder stomme mind games. Ik sterf liever als slet, dan spijt te moeten voelen over alles dat ik niet heb gedaan, alleen maar omdat Dr Phil, de Linda of een of ander kut boek dat zo voorschreef. Fok dat gewoon.’
Er viel een korte stilte, waarna Donna nog toevoegde: ‘Trouwens, ík neuk omdat ik geil ben, verliefd ben, van iemand hou, een klik voel. Ik speel niet hard to get alleen maar omdat ik bang ben voor het oordeel van anderen. Ik neuk niet voor geld en ook niet voor status zoals sommige vrouwen doen. Dezelfde vrouwen die ondertussen de heilige maagd Maria uithangen. Schijnheilige puta’s. Bah.’
‘Wie of wat bedoel je daarmee?’ reageerde Cèline scherp en voelde haar keel samenknijpen toen ze na Donna’s woorden terugdacht aan Frederik. Fredrik, haar voormalige baas van de succesvolle multinational waar zij ruim 7 jaar een relatie mee had gehad.
‘Relatie’, dat klonk altijd beter dan ‘affaire’, alhoewel dat rot woord en de benaming ’neukertje’ de waarheid recht aandeden: ze was niet eens ‘die andere vrouw’ geweest.
Het had naast haar talloze promoties, uiteindelijk geleid tot haar ontslag. Een noodzakelijke reorganisatie, had hij het genoemd, vlak na haar 30e verjaardag. Ze was exit geweest.
‘Pff, laat het, oke?,’ mompelde Donna. ‘Zullen we onze fiets voor de Jamin zetten in de Leidsestraat? Hey, het zal wel druk zijn. Leuk, ik heb er zin in!’

party-music-hd-wallpaper-1920x1200-3850
Het was niet druk, het was afgeladen.
Donna wurmde zich door de drukke massa heen, drukte tijdens het passeren plagerig haar borsten en billen tegen mannen aan die er leuk uitzagen.
Ze genoot van de hebberige blikken die in de ogen van talloze mannen verschenen, nadat ze eerst goedkeurend hun ogen langs haar lichaam hadden laten glijden.
Ze genoot van de muziek, van het lichte gevoel in haar hoofd en hart.
Ze had inmiddels ook geleerd om te genieten van de woedende blikken. Van de venijnige opmerkingen. Van de afgunstige steelse of juist openlijke jaloerse blikken, zonder uitzondering afkomstig van ‘fatsoenlijke’ vrouwen. Van vrouwen die zichzelf klaar vingerden op ’50 tinten grijs’ en ’90 dagen met Genevieve’ en werkelijk geloofden dat er ergens hun eigen Mr Grey uit 50 tinten grijs stond te popelen om hen te veroveren.
Het had heel wat jaren gekost, voor Donna doorkreeg wat er werkelijk achter al die vrouwen haat zat.

‘Je vond hem toch leuk?’ schreeuwde Donna boven de muziek uit en knikte bijna onzichtbaar richting een man die even verderop stond.
Cèline deed net of ze nog niet had gezien dat hij er stond.
Verzweeg zelfs voor Donna dat ze het afgelopen kwartier zorgvuldig niet zijn kant had uitgekeken en te hard had gelachen om een stom grapje van een opdringerige kerel: alles in een wanhopige poging om zijn aandacht te trekken.
Tevergeefs.
Hij leek haar niet meer te willen kennen na hun derde date en negeerde haar compleet.
‘Hm, ging wel. Hij wilde me zoenen na die laatste date en hij werd mij sowieso wat te opdringerig. Constant maar appen en alles checken wat ik online post. Nou, je kent mijn regel: geen sex voor een vierde date en van dat opdringerige gedoe moet ik ook niets hebben. En trouwens, zó geweldig vond ik hem niet, hoor. Gewoon: wel oke.’
Ze verzweeg hoe ze bijna op haar bek was gegleden toen ze de badkamer uitrende om haar rinkelende telefoon te pakken, een dag na de laatste date, omdat zij zo vurig had gehoopt dat hij zich had bedacht (het was haar moeder geweest met de vraag wanneer ze langskwam).
Ze verzweeg hoeveel keer ze al zijn foto’s bekeek, sommige had opgeslagen en zijn FaceBook, Twitter, Ping en Whatsapp status checkte om als een ware speurneus elke chick onder de digitale loep te nemen die had gereageerd op zijn social media statussen.
Ze verzweeg hoe nat ze was geweest, nadat hij haar slechts had aangekeken en speels in haar zij had geknepen. Zijn krachtige hand in haar zij, die ene korte aanraking, die een tinteling gaf op de plek die hij had aangeraakt.
Zijn handen. Ze zouden haar nooit meer aanraken. Toen ze zich dit bedacht, drukte Cèline haar nagels in haar handpalm tot het pijn deed. Iets, wat ze altijd deed als ze zich boos, gefrustreerd of gekwetst voelde.
‘Hey, ik vond je leuk, maar ik hou niet van dit soort shit. Je speelt spelletjes. Moet je niet doen bij mij. En zijn we daar niet een beetje te oud voor? Ik vind je best leuk en aantrekkelijk, maar verwacht niet van mij dat ik je nu al een huwelijksaanzoek doe.’
Dat waren zijn laatste woorden geweest.
Ze haatte hem.

‘Cèline, ik ga even naar toilet, ga je mee?’ Donna keek haar breeduit lachend met een bezweet hoofd van het dansen aan.
Donna was blij. Donna genoot.
Die trut.
In de toiletten aangekomen, openden ze hun handtas.
‘Hey, die heb ik ook net gekocht,’ merkte Cèline op toen ze zag waarmee Donna haar lippen zorgvuldig voorzag van een laagje verse gloss.
‘Hebben we toch nog iets met elkaar gemeen,’ merkte Donna liefjes op zonder haar blik van haar eigen spiegelbeeld af te wenden.
‘Ach, het gaat om het resultaat: het staat bij iedereen anders,’ lachte Cèline gemaakt.
‘Precies! En ik weet wel waar het bij mij in resulteert,’ grinnikte Donna.
Met een ondeugende schittering in haar ogen likte ze langzaam haar lippen af en keek via de spiegel naar Cèline.
‘Ga je echt met hem mee?!’ antwoordde Cèline en deed haar best alle afkeuring in haar stem en blik te leggen.
Zwijgend keek Donna haar een moment aan. Toen keek ze vlug om zich heen, duwde Cèline in de toilet vlak achter hen, sloot de deur achter zich dicht en deed deze op slot.
Totaal overdonderd keek Cèline haar aan.
‘Ik ga écht met hem mee,’ fluisterde Donna. ‘En weet je wat ik dan ga doen? Ik pak hem zo beet en dan lik ik zijn lippen af. Precies zo, zoals ik nu bij jou doe.’
Donna’s tong gleed traag over de mond van Cèline.
Capture
‘Daarna masseer ik zijn schouders, kreun ik in zijn oor hoe verschrikkelijk geil ik ben, hoe nat ik ben. Hoe vaak ik aan hem dacht als ik mezelf vingerde. Hoe ik fantaseerde over zijn pik. Over zijn tong die mij van onder tot boven likt. En dan Cèline, dan zal ik zijn tepels likken. Voel je? Precies zo zal ik ze likken.’
Cèline verstijfde toen Donna haar rechterborst uit haar jurkje haalde en haar mond vastzoog aan haar hard wordende tepel.
Haar keel was droog. Haar hart bonkte door haar hele lijf en een combinatie van een diepe zucht en licht gekreun ontsnapte uit haar mond.
‘Nou, zo dus,’ klonk het nuchter uit Donna’s mond.
Ze duwde Cèline weg, opende luidruchtig de toiletdeur, liet deze open staan en ging voor de spiegel staan om weer een nieuwe laag lipgloss aan te brengen.
Cèline gooide met een smak de toiletdeur snel dicht. Beschaamd vanwege de verbaasde en daarop lacherige blikken van de andere dames op het toilet, die hadden opgekeken toen Donna de toiletdeur had geopend en haar, Cèline, met een ontblote borst tegen de muur hadden zien staan.
Met bevende handen duwde ze haar borst terug in haar jurkje. De vette laag lipgloss op haar tepel, afkomstig van Donna’s lippen, plakten aan haar vingers.
Met woeste gebaren veegde ze zich tussen haar benen droog met het ruw aanvoelende toiletpapier.
Kutwijf. Wat was het toch een ontzettend kutwijf.
Elke keer weer lukte het Donna om haar op te fokken.
Gewoon, om wie ze was.
Gewoon, door wat zij deed.
Omdat ze alles deed en alles was wat zij, Cèline nooit zou durven.

‘Lieverd, kom je? Ik wil je even gedag zeggen, ik ga,’ klonk Donna’s stem terwijl ze klopte op de nog steeds gesloten toiletdeur.
Cèline opende de deur en blikte onzeker naar Donna. Wat moest ze zeggen? Wat moest ze doen? Dit scenario had niet in de Linda gestaan. En Oprah had het ook nooit besproken.
Donna keek haar aan. Geen spoortje venijn, spot of minachting was in haar ogen af te lezen.
Ze omhelsde haar, wenste haar nog een fijne nacht.
In de gang draaide ze zich nog even om: ‘Oh en Cèline, doe het gewoon. Wat het ook is, doe gewoon wat jij wilt. Zolang het maar iets is wat jij zélf echt wilt.’
Een dikke knipoog en weg was ze.
Cèline keek haar na. Ze huppelde bijna. Lachend, stralend, zich verheugend op de ongetwijfeld geweldige sex die zij straks zou hebben met de man die zijn arm om haar heen had geslagen en nu samen met haar wegging.
Die ene leuke man, waar ze een klik mee had gehad en nog op haar to do lijst had gestaan.
Cèline drukte haar nagels in haar handpalmen en haalde haar jas op bij de garderobe.

Dik een uur later lag Cèline in bed.
Alleen, met haar boek.
Het zachte geluid van een binnenkomend whatsapp berichtje doorbrak de stilte.
Even hoopte ze dat hij het was. Dat hij zou vragen of hij nog een kans kreeg.
Ze bedacht direct dat ze hem die kans zou geven, maar dan wel nadat hij eerst…Ze vloekte hardop toen ze de tekst las in haar display:
‘Damn girl! Zijn dick is perfect, zijn lik skills gruwelijk, hij zegt smerige dingen  kan masseren en is echt heel aardig/leuk! App je vd week. Ga nu voor de 2e ronde 😉 Niet vergeten: geniet van het leven! Fok de fatsoenlijkheid!! xxx’
Tranen van woede prikten in Cèline’s ogen toen ze het berichtje een paar keer herlas. Zelfs de snijdende pijn in haar handpalm, waar ze nu met volle kracht haar nagels induwde, leidden niet af.
Kut avond. Kut boek. Ze smeet Mr Grey hard tegen de deur van haar slaapkamer, knipte haar nachtlampje uit en trok de deken hoog op.
Beelden van Donna doemden op. Donna, die nu, precies op dit moment, alles kreeg waar zij, ja zíj als nette vrouw, verdomme recht op had!
Donna van wie haar keel nu werd dichtgeknepen, terwijl hij langzaam, intens en diep in en uit haar gleed.
Niet Donna. Maar ík, schoot woedend door haar hoofd.
Cèline bevochtigde haar duimen en wijsvingers met haar eigen spuug en masseerde haar tepels tot ze de prikkeling in haar clit voelde en langzaam het warme vocht voelde tussen haar benen.
In haar hoofd verscheen hij, die man die háár keel zou moeten dichtknijpen in plaats van Donna’s keel. En die andere, die ze zo graag had gewild. Alle twee. Tegelijk. Of nee, drie. Drie nam ze er: ook Marciano, haar personal trainer met dat gruwelijke lijf, hij was de derde man.
Die eerste, die zette haar neer op knieën en handen. Zei dat ze haar grote bek moest houden en toe moest geven dat ze niets liever wilde dan genomen worden door zoveel mogelijk mannen. Zo vies mogelijk.
Ze gaf niets toe en zweeg, wetende dat hij haar daarvoor een afstraffing zou geven.
Ze wilde zich omdraaien, maar de tweede man (Marciano? Nee, toch maar die ander. Marciano keek nu nog alleen toe) belette haar dat te doen door zijn lid in haar mond te duwen.
Van achter werd haar hoofd vastgepakt. Het harde lid werd uit haar mond gehaald, daarvoor in de plaats werd een ball gag in haar mond gestopt en het riempje vastgebonden achterop haar hoofd.
‘Als je toch zo graag wilt zwijgen,’ hijgde hij en gaf haar direct een harde klap op haar kont.
Nu mocht Marciano in actie komen. Hij kwam onder haar liggen en gleed moeiteloos diep in haar. Haar billen werden door twee mannen handen gespreid. Een klodder spuug belandde op haar kont en direct daarna werd ook die opening gevuld. Ze kreunde diep, wat haar nogmaals een klap op haar reet opleverde.
De derde man. Shit. Wat kon ze derde man laten doen? Het moest natuurlijk wel allemaal kloppen. De derde man knielde naast haar gezicht en trok zich af, terwijl zijn handen afwisselend haar tepels kneedden en haar clit bespeelde.
‘Ze komt, ik voel het,’ kreunde de onderste man.
‘Goed. Dan stoppen we dus nu,’ antwoordde de bovenste man.
Hij gespte de ball gag los. ‘Zeg het. Zeg eerst wat je wilt. Zolang je het niet zegt, krijg je niets.’
‘Ik wil geneukt worden. Ik wil…’
Direct werd de ball gag weer in haar mond gestopt. Binnen enkele seconden was ze weer gevuld en zodra de derde man haar clit beroerde, explodeerde haar lijf in een sidderend orgasme: precies tegelijk met man nummer drie die met kracht in haar gezicht spoot en het uitsmeerde over haar hele gezicht.
Ze had nog veel meer en veel viezer gewild, bedacht ze spijtig, maar helaas: ze was al klaargekomen. Hijgend staarde Cèline in het donker voor zich uit en wachtte tot haar bonkende hartslag weer rustig werd.
Volgende keer zou ze verder fantaseren, waar ze nu was gestopt.
Nu snel proberen te slapen, voor het gevoel van frustratie, woede en verdriet weer de overhand nam en ze zich realiseerde hoe haar leven er uitzag.
Ze knipte haar nachtlampje aan en bekeek haar slijmerige vingers van haar eigen vocht.
Ze gleed uit bed, ging plassen, stapte weer terug in bed, sloot haar ogen en viel in slaap.
Alleen.

Cèline: een nette vrouw.
Eentje waarvan zijn moeder zou zeggen dat het zo’n leuke meid is en ook zo beschaafd.
Een doodgewone, keurige vrouw die niet aan vieze dingen deed.
Eentje die niet pijpte voor ze minimaal een half jaar een vaste relatie met hem had en gekwetst zou zijn als hij haar voorzichtig zou vragen of ze hem een keer wilde slikken.

Zij was niet als Donna.
Zij niet.
Zij was een fatsoenlijke vrouw.#Strijder: Haar hartje groeit aan de buitenkant van haar borst

Eye Candy: Alarm ging net af … het is weer maandag