in

Wuhan-vrouw met verhoging glipte langs coronavirus check om te vliegen naar Frankrijk voor Michelin-ster maaltijd

Een Chinese vrouw heeft online woede aangewakkerd omdat ze opschepte dat ze langs gezondheidscontroles voor het coronavirus was geglipt, ondanks koorts, om naar Frankrijk te vliegen om te dineren in een restaurant met een Michelin-ster.

De Chinese ambassade in Parijs zei dat het de vrouw uit Wuhan had opgespoord, die ze mevrouw Yan noemden, omdat ze online opschepte dat ze tabletten nam om de gezondheidscontroles op de luchthaven te kunnen ontwijken.

Op sociale media zei ze dat ze koorts had, maar erin slaagde haar symptomen met medicijnen te maskeren en naar Lyon, Zuidoost-Frankrijk, te reizen voor een smakelijke gastronomische maaltijd.

Ze vertelde over haar reis op WeChat en schreef:

“Eindelijk kan ik een goede maaltijd eten, ik heb het gevoel dat ik twee dagen aan het verhongeren was. Als je in een gastronomische stad bent, moet je natuurlijk Michelin [eten] eten.”

Ze voegde eraan toe: “Vlak voordat ik vertrok, had ik een lage koorts en hoest. Ik was doodsbang en haastte me om [koortsverlagende] medicijnen te nemen. Ik bleef mijn temperatuur controleren. Gelukkig lukte het me om er langs te glippen en mijn exit was smooth.”

Ze plaatste ook foto’s van haar maaltijd online:

Bron: telegraph.co.ukKijken: de eerste trailer van “Fast & Furious 9” is hier!

Battlefield V Chapter 6: Into the Jungle gaat van start op 6 februari