in

WTF: wildpoepende vrouw opgepakt om coronaspugen

De politie heeft donderdagavond in Venlo een vrouw opgepakt die zich de afgelopen tijd bij herhaling schuldig maakte aan onder meer wildpoepen en -plassen, schennispleging, vernieling en het verstoren van de openbare orde. Ze werd in de cel opgesloten nadat ze twee mensen had bespuugd, maakte de politie vrijdag bekend.

Volgens verschillende bronnen zouden agenten onder de schijt hebben gezeten door de arrestatie.

In Venlo hebben ze in de binnenstad veel last gehad van de vrouw. De politie moest ook meerdere malen optreden en hebben de vrouw herhaaldelijk opgepakt. Ook kreeg de vrouw een verbod om zich nog in het centrum van Venlo te vertonen. Ze had daar blijkbaar letterlijk en figuurlijk schijt aan en werd donderdag opnieuw opgepakt wegens verstoring van de openbare orde.

via GIPHY

Ze moest een nachtje blijven op het bureau om haar roes uit te slapen, maar een paar uur later wat het weer raak. Ze spuugde in het Nolespark een man vanuit het niets in het gezicht. Voor de politie was het daarna echt klaar want ze werd daarna gearresteerd voor mishandeling en zit nog steeds vast.

“Spugen is al smerig, maar in deze tijd niet zonder risico”, aldus de politie.

Kort daarna meldde een tweede slachtoffer zich bij de balie nadat de eerste bespuugde man aangifte deed. De tweede slachtoffer zou oor door de vrouw bespuugd zijn.

De vrouw wordt onderworpen aan een coronatest en wordt komende week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bron: TelegraafPriester verricht sociaal afstandelijke doop op baby met waterpistool

Alkmaar: vrouw bleek al getrouwd – 551.000 euro plus rente terug naar haar ex