in

WTF: Vrouw (63) had seks met 3.000 mannen tijdens huwelijk

Even een paar indrukwekkende cijfers op een rijtje: Ze is 63, had tot haar 28ste alleen seks gehad met haar man, maar intussen heeft ze de lakens gedeeld met 3.000 mannen. Haar absolute record is 14 verschillende bedpartners op 1 nacht. Aan het woord is de Britse Marie Calvert in een openhartig gesprek met The Guardian. ‘Ik ben nog altijd gelukkig getrouwd.’

,,Mijn echtgenoot vindt dit allemaal prima. Voor mij gaat het louter om de seks. Voor ons zijn seks en liefde twee aparte dingen”, aldus Marie. Van een ding heeft ze wel spijt. ,,Ik had er al vroeger moeten aan beginnen.”

,,Pas toen ik seks had met veertien verschillende mannen tijdens een nacht, begon ik me af te vragen hoeveel bedpartners ik al gehad heb. Ik maakte een kleine rekensom en ik kom uit op een drieduizendtal. Het kunnen er ook meer geweest zijn maar ik schat dat ik de laatste dertig jaar, jaarlijks met minstens honderd mannen seks had. Ik ben nu 63 en doe het wat rustiger aan nu, een klein beetje maar”, lacht Marie.

Hobby
,,Waarom ik met zoveel mannen seks heb? Omdat het mijn passie is, ik ben geen prostituee, want ik heb geen seks tegen betaling. Het is mijn hobby. Seks is de beste vrijetijdsbesteding want het is opwindend en aangenaam. Sommige vrouwen houden van badminton, andere van yoga en ik van seks.”

De Britse uit Sheffield is nog altijd gelukkig getrouwd. Ze was vijftien toen ze haar echtgenoot leerde kennen. Tot haar 28ste was hij haar enige bedpartner. ,,We trouwden toen we 19 waren. Intussen hebben we twee kleinkinderen en hij is nog altijd de man van mijn leven. Ook hij houdt van seks. We kunnen we het scheiden van liefde. We vinden het ook niet normaal dat mensen het gedurende zestig jaar bij een bedpartner houden. Dat is nogal onnatuurlijk, ook al omdat het in het leven draait om ervaringen en nieuwe ervaringen opdoen en dat is wat wij doen. Barry doet precies hetzelfde als ik maar dan met vrouwen. Jaloers word ik niet, ik weet immers dat hij van mij houdt.”

Bron: AD0

Eye Candy: Gewoon even wat moois tussendoor joh..

Tyga praat over zijn relatie met Kylie Jenner, Drake Beef, Cash Money Problems enzv!