in

WTF: Vrouw (31) tot over haar oren verliefd op een Boom #LooneyTunes

Capture

Een 31-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk is tot over haar oren verliefd op een boom. Na een aantal mislukte relaties heeft Emma McCabe haar geluk gevonden bij een stevige populier, die ze de naam Tim heeft gegeven. ,,Ik heb met hem de beste seks ooit gehad,” vertelt ze aan Closer Magazine.

De vrouw neemt haar ‘relatie’ uiterst serieus. ,,Ik kijk wel naar andere bomen, maar ik raak ze niet aan. Ik zou Tim nooit kwetsen door vreemd te gaan”, vertelt de vrouw waarvan aangenomen wordt dat zij een dendrofiel is: iemand die zich seksueel aangetrokken voelt tot bomen.

Emma geeft toe aan het Britse vrouwenblad dat Tim erg goed is in de daad. ,,Op een avond deed ik mijn topje uit, wreef ik net zolang met mijn naakte borsten tegen de stronk totdat ik een orgasme had.”

Toch draait hun relatie niet alleen om seks. Vier keer per week ziet Emma haar vriendje. Dan ‘praten’ ze uren met elkaar over allerlei onderwerpen.

Emma is zelfs zo gelukkig met Tim dat ze van plan is te trouwen met de populier. ,,Het zal een bescheiden ceremonie worden met een paar familieleden. Mensen mogen over mij oordelen, maar Tim maakt mij gelukkiger dan elke andere man in de wereld.”

Bron: ADThe Breakfast Club Interview met Action Bronson

Tussendoortje: Producer vraagt om collabo van Pizzabezorger