in

WTF: Vlogster smeert dagelijks sperma op gezicht voor jonge huid

Beautybloggers, er zijn er nu duizenden van en je moet wat om je te onderscheiden van de rest #LOL.

De 28-jarige Tracy Kiss heeft daar iets speciaals op bedacht lijkt het wel. De Beautyblogger uit het Britse Wendover vermeld in haar laatste vlog op Youtube dat ze haar huid dagelijks verzorgd met sperma.

Lees ook: Blow-Jobs zijn gezond en helpen tegen depressie

Een goede vriend levert zijn kwakje aan bij de moeder van twee en daar smeert ze dagelijks haar gezicht mee in. Check haar vlog hierboven.

Of de dame nu daadwerkelijk het kwakje van een goede vriend op haar gezicht smeert, is op de beelden niet te zien. In de video beweert de dame dat ze lijdt aan de huidaandoening rosacea, die een felrode kleur op de wangen en neus veroorzaakt. Sperma is volgens haar de perfecte oplossing, omdat het “heel natuurlijk” is en het “geen chemicaliën” bevat.

In overvloed verkrijgbaar:

Boven alles is het goedkoper dan al die dure dag en nachtcrèmes waar vrouwen handenvol met geld aan uitgeven. Het is gratis en in overvloed verkrijgbaar! Loop de straat op en stel de volgende vraag. ‘Mag ik jou sperma op mijn gezicht smeren?’. 9 van de 10 zullen antwoorden met: Maar natuurlijk, waarom niet?

Nou ladies… volgens Tracy geeft sperma een koel en rustgevend gevoel. #SMFHKan The Voice winnares Maan rappen of niet? Wat vinden jullie?

Franse Bull ‘Joop’ wordt helemaal lijp als hij de clubnaam ‘Ajax’ hoort