in

WTF: Temptation Island-deelneemster Laura zwaar mishandeld ‘door pissige kijkers’

Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.

Vandaag is het exact vier maanden geleden dat ik op straat toegetakeld werd door een groep. Ik had volgens hen Temptation Island verpest”, vertelt de twintiger. Laura werd heel erg zwaar mishandeld en deelde online een aantal foto’s van haar verwondingen.

Laura had ook het een en ander te zeggen over haar ex-vriend Roger, met wie ze aan het programma deelnam:

“Het voorval is gebeurd toen we uit elkaar waren, maar desondanks heeft Roger mij altijd beschermd op straat. Daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar”, “Ik voel me al stukken beter. Ik voel me ook al stukken sterker met dank aan mijn consultaties. Ik heb leuke vooruitzichten en ik durf al wat meer terug alleen buiten te wandelen”.

Wij willen vanuit onze redactie aangeven dat dit soort shit ECHT NIET kan mensen! Dat jullie je laten meeslepen door zo een serie moet niet eindigen in dit soort “zinloos geweld”. Het is maar een programma joh!

Neem een chillpill en relax je aars een beetje… tering.

Bron: ADTrailer: De horrorfilm “Eli” op Netflix is een aanrader(tje)

HELD: Michael Jordan opent en doneert $ 7 miljoen aan kliniek voor onverzekerden