in

WTF: Super oud / lelijk / smerig filmpje van Paul de Leeuw opgedoken!

Capture

We hebben een oud maar wel aanstootgevende filmpje gevonden van Paul de Leeuw.

In de filmpje doet hij een zang duet met een klein jongetje alleen de handelingen die hij verricht tijdens het gebeuren zijn een beetje dubieus te noemen. Als je dit anno 2015 nog op TV zou zien dan breekt de pleuris uit en het is sowieso onbegrijpelijk waarom de ouders van het jongetje destijds niet ingrepen tijdens de show?

Zou jij je kind dit laten doorstaan? Vinden jullie dit normaal en gewoon kunnen? Is dit nuchter Hollands vermaak te noemen?

Dit is de verklaring van GeenStijl die er ooit een artikel over schreef:
Let wel, we praten hier over TV uit midden jaren negentig. Tijden met gekke kapsels en vrouwen met schoudervullingen. De moraal was los. De XTC goedkoop en van Balkenende had nog niemand gehoord. Laat staan dus dat iemand aanstoot nam van dit semi-pedofiele zangduet tussen De Leeuw en de eerder genoemde Keesje. Nogmaals: Was tijdgeest. Moest kunnen. Hoorde erbij.

In het volgende filmpje ziet u Paul de Leeuw.Het filmpje is al heel erg oud.Dit is de reden van bijvoorbeeld Geen-stijl er dit over te schrijven."Moest kunnen. Hoorde erbij. Maar leg dat eens uit aan bloggende Joe Sixpacks. Onder aanvoering van het altijd subtiele JJdotAM (NSFW) wordt De Leeuw in de comments van YouTube alvast minutieus in mootjes gehakt."Nu mijn vraag aan u beste Facebookers… Hoort dit er gewoon bij ? Met andere woorden "Is/Was dit normaal gedrag?" controversiele satire of ? http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/04/creepy_pedophile_singer_paul_d.html

Posted by Bastiaan Soral on zaterdag 31 oktober 2015Maffia in New York wil ISIS kapot maken, kom NIET hier!

Dus de Break-Up tussen Kylie en Tyga was gewoon een media HOAX