in

WTF: Russische Hunger Games’ show waarbij moord en verkrachting is toegestaan

a657955ba9ebf0778b61f48e46484fc8

De organisator ‘Yevgeny Pyatkovsky’ van een nieuwe Hunger Games achtige show heeft aangegeven dat alles is toegestaan (WTF)… inclusief moord en verkrachting.

De show heet ‘Game2: Winter‘ en is een 9 maand durende survival test waarbij 30 mannen en 30 vrouwen worden blootgesteld aan de natuur van de Siberische Taiga waar de temperaturen kunnen zakken tot min veertig. Het is ook hartstikke normaal om wolven en beren tegen het lijf aan te lopen in dat gebied.

De regels van de contest zijn blijkbaar ‘er zijn geen regels’ want alles is toegestaan van de organisatie als in: ‘hier heb je een mes en hengel’, zoek het maar lekker uit en tot over 9 maanden.

Vechten, moord, verkrachting, alcohol, roken dus eigenlijk alles.

De organisator verklaard ook dat mensen die zich schuldig maken aan strafbare feiten kunnen worden opgepakt door de Russische politie omdat het Russisch gebied betreft.

Iedereen kan zich opgeven voor dit evenement. Er valt 2.2 miljoen dollar aan prijzengeld te winnen. De show zal op 1 juli 2017 beginnen waarbij mensen die meedoen vooraf training zullen krijgen van ex GRU Spetznaz elite soldaten.

Er is een paniekknop voor degenen die er niet meer tegen kunnen. Die worden dan meteen uit het spel verwijderd. De show zal 24/7 wereldwijd te zien zijn.Floyd Mayweather: Imma slap the shit outta McGregor when I see him

McGregor, Diaz en Lesnar taakstraf en dikke boetes voor UFC 200 en 202