in

WTF: Prostitutie 3 dagen gratis door nieuwe president Nigeria

pros

Prostituees in Nigeria hebben zichzelf op een bijzondere wijze ingezet voor het presidentschap van Muhammadu Buhari. The National Association of Nigeria Prostitutes deed de belofte dat als Buhari de zittende president Goodluck Jonathan zou verslaan, de sekswerkers drie dagen gratis zouden werken. Dat blijkt uit een advertentie in de Nigerian Daily Post.

Nu Muhammadu Buhari de verkiezingen heeft gewonnen, geeft de organisatie aan dat de prostituees zich aan de belofte zullen houden. ,,Als onderdeel van een eerdere belofte, roepen we alle leden van onze organisatie op de komende drie dagen gratis seks aan te bieden,” aldus de advertentie.

De vrouwen staan achter Buhari door zijn progessieve opvatting. Mede door de actie hopen de vrouwen dat de veiligheid en gezondheid van prostituees op de overheidsagenda komt.

Incident
Toch volgen niet alle prostituees de oproep van de organisatie op, meldt Daily Post. Een man is in het ziekenhuis beland nadat hij door een groep sekswerkers in elkaar is geslagen, omdat hij geen geld bij zich had om te betalen.

De man ging bij de prostituees langs nadat hij de oproep van National Association of Nigerian Prostitutes in de krant had gezien. De volgende morgen stapte hij uit bed en bedankte de vrouw ,,voor het gratis ritje”. Er ontstond een probleem toen de vrouw betaling eiste maar de man geen geld had om het te betalen.

Hij herinnerde haar aan de actie, maar daar moest de prostituee niets van weten. Ze wurgde de man, waarna hij haar een klap gaf. Op dat moment schoten collega-prostituees de vrouw te hulp, waardoor de man een flink pak slaag kreeg. ,,De interventie van andere mensen hebben voorkomen dat de man werd gelynched,” aldus een ooggetuige.

Bron: ADMixtape: Johnny Cinco – Trap Religious

WTF: Domme boef poseert met stapels geld, nu in cel