in

WTF: Oude man krijgt 9 euro boete na betrapt worden op sex met koe in bosjes

Een opa werd in Thailand betrapt op sex met een koe en moest fysiek worden bedwongen door de lokale bevolking.

De 68-jarige man werd volledig naakt aangetroffen en was naar verluidt betrapt terwijl hij de twee jaar oude koe, Non, de bosjes in sleepte.

De eigenaar van de koe had eerder verhalen gehoord over dat het dier sexueel werd misbruikt in de bosjes. Maar zoiets kan je je moeilijk voorstellen natuurlijk. Bizar verhaal ook.

Toen de oudere man werd gevonden, had hij geen kleren aan en blijkbaar waren zijn benen ‘bedekt met sperma’. Tfoe….

Bij ondervraging door de politie zei de man dat hij zijn vrienden het had zien doen en ‘zich vermaakten’, dus wilde hij het proberen. Hij zei het volgende tegen de politie:

“De koe is niet gewond geraakt en ik deed het alleen voor mijn plezier. Ik heb vrienden die het eerder hebben gedaan en ze vertelden me dat het goed voelde, dus ik wilde het proberen.”

Luitenant-kolonel Ronan Surawit, adjunct-directeur van politie Hat Yai Police Station, zei: “We brachten hem naar het bureau voor verhoor waar hij uiteindelijk het schandalige gedrag toegaf.”

De oude droeftoeter gaf toen toe dat hij het al verschillende keren eerder had gedaan met verschillende dieren.

De oude viespeuk kreeg vervolgens een boete van 300 Baht, dat is ongeveer 9 euro….Frikandel speciaal nu bij Burger King op de menukaart als burger!!!

Max (26) ging naar Thailand om god te vinden, eindigt als manager van Stripclub