in

WTF: Nederlandse kinderen dachten dat ze de enige op aarde waren

De politie heeft in een afgelegen boerderij in het Drentse dorp Ruinerwold een gezin aangetroffen dat in volledige afzondering leefde en zou hebben gewacht op het einde der tijden. Het gezin zat al jarenlang in een kelder. Het gaat om een man met vijf kinderen. Bij de woning is de 58-jarige huurder van het pand aangehouden.

De kinderen die in de kelder woonden zouden geen idee hebben gehad dat er nog andere mensen op de wereld bestonden. Op het bewoonbare terrein liepen behalve het gezin alleen een hond en een paar ganzen rond.

De kinderen werden in leven gehouden met een groentetuintje en een geit. Het geheel werd bekend toen een van de 7 leden van het gezin, een man van 25 jaar, zich helemaal verward gedroeg in een kroeg in de buurt van zijn schuilkelder en huis.

Vervolgens is de politie ingeschakeld die de familie op het huisadres van het gezin heeft gevonden. De politie doorzocht de boerderij, die in eerste instantie volledig verlaten leek te zijn, en ontdekte achter een kast een trap naar een kelder waar het gezin verbleef. Daar zaten de vader en nog vijf andere kinderen, allen tussen de 16 en 25 jaar.

De vader lag in bed, omdat hij een paar jaar geleden is getroffen door een herseninfarct. Hij werkte volgens de politie niet mee, en is inmiddels aangehouden.

Bron: ADKijken: Dan heb je ook nog dit soort mensen en waarom? Geen flauw idee!

Overleden man prankt familie met sound opname tijdens begrafenis – ‘Let me out!’