in

WTF: Meisje (14) laat haar ‘bemoeizieke moeder’ vermoorden door eigen vriendje

media_xll_2924645

Een 54-jarige moeder werd vorige maand dood gevonden met messteken in haar hals. Nu blijkt dat haar eigen 14-jarige dochter de opdrachtgever was voor de gewelddadige moord, meldt news.com.au. Ze kon het niet hebben dat haar moeder zich ‘bemoeide’ en verzette tegen haar relatie met haar zes jaar oudere vriendje.

De vader verkeert nog altijd in shock. Hij verloor zijn vrouw en heeft het moeilijk met de rol die zijn dochter gespeeld zou hebben.
Advocaat

Het meisje had een ‘verboden relatie’ aangeknoopt met de 20-jarige Caleb Barnes. Aangezien haar moeder hier tegen was, overtuigde Jamie haar vriendje om haar moeder te vermoorden waarna ze hem hielp het lijk te verstoppen. Het stelletje zal nu berecht voor moord en samenzwering.

Ondanks de leeftijd van het meisje zal de 14-jarige Jamie worden berecht als een volwassene. Het meisje werd afgelopen vrijdag opgepakt en zit sindsdien in een gevangenis voor volwassenen. Ze is de jongste vrouw ooit in Lehigh County die beschuldigd wordt van moord.

75 sms’jes
Uit het sms-verkeer met haar vriendje blijkt dat ze achter de moord zat. Ze wilde haar moeder ,,uit de weg ruimen” omdat ze ,,zich te veel bemoeide met haar relatie”. Ze sms’te haar vriendje ook dat haar moeder had gedreigd om haar uit huis te zetten.

,,Ik wil dat je naar me toekomt. We moeten doen wat noodzakelijk is. Ik ga naar de badkamer als jij het doet en als je klaar bent dan kom ik tevoorschijn,” luidde een berichtje dat een dag voor de moord op Silvonek door haar dochter werd verstuurd.

In totaal werd er in aanloop naar de moord 75 keer gesms’t. De 14-jarige moedigde haar vriendje ook nog aan met ,,ik hou van jou, we kunnen het ” waarmee ze refereerde aan de moord.

Alcohol
Voor de moord ging het koppel nog samen winkelen en kochten ze alcohol. Barnes wachtte de moeder van zijn liefje op aan haar woning en viel haar aan toen ze in haar wagen stapte. Volgens CBS Baltimore zag een buurman iets verdacht en belde hij de politie. Volgens aanklager James Martin hadden de twee niet echt veel moeite gedaan om sporen uit te wissen. ,,Er zat nog heel wat bloed in de wagen van het slachtoffer.”

De advocaat van het meisje beweert dat Barnes een ‘manipulator’ is en hij de leiding nam. Hij zou zijn cliënte al vanaf haar dertiende volledig in zijn macht hebben. ,,Alles wat Barnes deed, deed hij moedwillig. Hij is de man, hij is de volwassene.”

Maar uit het sms-verkeer blijkt het tegendeel. Ze smeekte hem om haar moeder ,,te doen zwijgen”. Het stelletje wilde na de moord samen vluchten.

In shock
De vader van de 14-jarige heeft het moeilijk met de moord op zijn vrouw en de rol die zijn dochter daarbij speelde. ,,Hij verkeert nog altijd in shock. Hij verloor zijn vrouw en heeft het moeilijk met de rol die zijn dochter gespeeld zou hebben. Hij is er kapot van”, aldus de advocaat van zijn dochter.

Het stel moest vorige week voor het eerst voor de rechter verschijnen maar de zitting werd uitgesteld. Er is nog geen nieuwe datum bepaald.

Bron: ADVideo: MoJnoen ft. Scorp – Anders

Big Sean & Ariana Grande hebben een punt achter hun relatie gezet