in

WTF: Man overlijdt na sexs met vogelverschrikker???

Capture

In het oosten van Argentinië is vandaag het levenloze lichaam gevonden van een herder. Het lijk van de man werd aangetroffen naast een, met een voorbinddildo uitgedoste, vogelverschrikker. Het vermoeden bestaat dat Jose Alberto (58) seks had met de boeman toen hij overleed.

De eenzame herder had de vogelverschrikker aangekleed en opgemaakt. Zo droeg de pop lippenstift en een langharige pruik. Alberto had de vogelverjager verder een voorbinddildo omgedaan om er vervolgens sexs mee te hebben.

De buren van de herder roken een rare geur die uit het huis van Alberto kwam en belden de politie. Agenten brachten een bezoek aan het huis in San Jose de Balcare en vonden het ontzielde lichaam van Alberto. Naast hem lag de vogelverschrikker.

Een politiewoordvoerder vertelt aan Mirror dat zij eerst dachten dat er twee lichamen lagen. ,,Toen realiseerden we ons pas dat de man naast een vogelverschrikker lag.” De politie gaat niet uit van een misdrijf en denkt dat de herder tijdens de daad met de pop zijn laatste adem uitblies.

Bron: ADVideo: Miggs de Bruijn – Alleen Maar Voor De Likes

Teksten verraden criminele rapper: 12 keer levenslang