in

WTF: Macron’s plannen voor Frankrijk gefinancierd van ONS GELD

Je hebt 2 soorten dieven: de dieven die in de bajes belanden en de dieven die overal mee wegkomen. Laatstgenoemde boeven zitten in de politiek. De Franse president Macron is een dief… VAN ONZE PORTEMONNEES.

Terwijl Nederlandse gezinnen gaan moeten bezuinigen (geschat: zo’n 4000 euro), vieren de Fransen feest. Zij gaan nu, in deze tijd, lekker investeren in allerlei prestigeprojecten die Macron aan z’n herverkiezing moeten helpen. En dat betalen wij nu zo te zien.

Het ergste van dit, is dat dit niet door ons wordt gedacht, maar Macron dit LETTERLIJK ZEGT. Hij jubelt dat “niet de Franse belastingbetaler” opdraait voor de honderden miljarden die onder het mom van het coronaherstelfonds worden gepropt in een fonds om Zuid-Europa te spekken.

Voordat dit fonds (door ons) gevuld wordt, maakt Macron nog een uitgebreide ereronde bij de pers. Hij spreekt daar over allerlei plannen om Frankrijk eens even een make-over te geven.

Hij zei het volgende in zijn speech:

“Het Franse herstelplan dat op 24 augustus wordt gepresenteerd, zal worden gebruikt om de werkgelegenheid van jongeren, onze kleine en middelgrote ondernemingen, onze ambachtslieden, onze handelaars, toerisme maar ook de thermische renovatie van gebouwen, waterstof en elektrische batterijen te financieren … alles waarmee we banen kunnen creëren’.

Het staatshoofd bevestigde dat “het niet de Franse belastingbetaler” is die het herstelplan “zal betalen, “omdat we ons inzetten om nieuwe eigen middelen te creëren.”

Uit dat laatste stuk blijkt dat wij moeten opdraaien voor de ‘Franse make-over’.

Geef mij maar wat gratis croissantjes dan !!!Politie zoekt man die dildo van 1 meter groot heeft gestolen

Toegewijde zoon beklom elke dag ziekenhuismuur zodat hij bij zijn stervende moeder kon zitten