in

WTF: Kat probeert man elke nacht te verstikken in zijn slaap

Lomphonten en zijn kat Achi

Soms kom je van die dingen tegen op het internet en denk je GTFOH dit is TE bizar voor woorden. Nou, goedemorgen dus.

Deze gozer had een plannetje opgesteld om zijn kat overdag in de gaten te houden als hij op het werk is. Dus installeerde hij een camera om te zien what’s up. Toen hij besloot om een keertje naar footage te kijken van wanneer hij lag te slapen, kwam het moordlustige plannetje van zijn kat Achi aan het licht. Die probeert hem s’ nachts namelijk te verstikken in zijn slaap SMFH. Hij plaatste het geheel op Twitter met de caption: “I couldn’t breathe when I slept so I installed a camera”, en ging natuurlijk MEGA viral … .

Kat’s are evil hmmmm kay, ze willen stiekem de wereld overnemen, dat wisten we al, en dit is het bewijs daarvan. En jij maar denken dat er een slaapdemon op je borst zit s’ nachts waardoor je niet adem kan halen soms. Het is gewoon je kat die je probeert te vermoorden!

Lomphonten uit Thailand, de eigenaar van Achi meent echter dat Achi gewoon zo dicht mogelijk bij hem wilt zijn en dit zijn manier van liefde tonen is. Liefde maakt blind i guess, your kat is trying to murder you mate….

Lomphonten: I sat and watched [the footage] one night. It was very funny. I feel very much in love with him that he loves me like this.Famke Louise beschuldigd van plagiaat door artiesten uit London, hele heisa op Instagram

Meest irritante plek om gestoken te worden door een mug