in

WTF: Je wordt dus echt ZWAAR mishandeld in het spookhuis “McKamey Manor”Het ‘engste spookhuis ter wereld’ is ervan beschuldigd een verheerlijkte “martelkamer” te zijn nadat deelnemers een verklaring van afstand moeten ondertekenen waarmee acteurs deelnemers op brute wijze kunnen mishandelen.

Iedereen die wil deelnemen aan de activiteiten van McKamey Manor in Summertown, Tennessee, moet een sportfitness-test ondergaan en een verklaring van 40 pagina’s ondertekenen, evenals een doktersbriefje, een bewijs van medische verzekering en een achtergrondcontrole ondergaan.

Desondanks geloven mensen bijna niet hoe extreem het eraan toegaat daar.

Nu heeft iemand de Waver die getekend moet worden van het spookhuis online gezet, waaruit blijkt dat deelnemers een spijker door hun hand mogen laten slaan, geslagen mogen worden met gereedschap, gestikt mogen worden tot ze flauwvallen en nog meer gekke shit.

Bekijk het geheel hieronder en laat nog maar een keer weten of je voor die 20 K wilt gaan en of het alsnog een makkie is.Kijken: Vader deelt ongelooflijk mooi moment van jongste dochter die voor het eerst kan horen

Kijken: Beer valt trainer aan tijdens Russische circusshow