in

WTF: Door een Bizarre aandoening groeit vrouw nagels i.p.v haar op huid

[hdvideo id=828]

Sinds 2009 heeft de 32-jarige Shanyna Isom last van een mysterieuze huidaandoening die vingernagels laat groeien uit de haarzakjes over haar hele lichaam.

De mysterieuze ziekte is zo onvoorstelbaar vreemd dat zelfs na vijf jaar, de artsen geen idee hebben hoe ze dit moeten behandelen. Volgens artsen die haar behandelen is Shanyna de enige persoon in de wereld die lijdt aan deze bizarre ziekte.

Het begon allemaal in 2009 toen Shanyna, toen nog een student aan de universiteit van Memphis, getroffen werd door een hevige astma-aanval. Ze werd afgevoerd naar de eerste hulp waar ze een grote dosis steroïden toegediend kreeg. Hierna volgde een allergische reactie en haar huid begon onbedaarlijk te jeuken. Wat ze ook deden om de allergische reactie te stoppen lukte niet. Het werd alleen maar erger.

“It was uncontrollable and we didn’t know what it was. Black scabs were coming out of her skin,” Shanyna’s moeder Kathy Gary legt uit. “The nails would grow so long and come out and regrow themselves. They are hard to touch and stick to you.” Soon, her legs started to turn black.

Pas toen ze werd geaccepteerd bij de Johns Hopkins medical centre in 2011 begon ze wat vooruitgang te boeken. Ze kwamen daar erachter dat haar haarzakjes 20 keer meer huidcellen produceerden dan normaal en dat veranderd dan in nagel. Ze vermoede dat het kwam door gebrek aan zuurstof of vitaminen in de huid.
Ze ondergaat een behandeling momenteel die 25.000 dollar per maand kost en ze staat hevig in de schuld met 1 miljoen aan onbetaalde ziekenhuiskosten.

Al gaat het nu wat beter zijn ze nog steeds opzoek naar een definitieve geneesmiddel/behandeling voor haar aandoening. #HeftigParis Hilton wint dj-award en DJ Deadmau5 hekelt het idee #LOL

Album: Ronnie Flex – De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd