in

WTF: Domme boef poseert met stapels geld, nu in cel

Capture

Hoogmoed komt voor de val, zo blijkt maar weer eens. Het ene moment zit je nog op social media enorm op te schappen over de bakken met geld die je contant in huis hebt en het volgende moment zit je in een cel. Het overkwam het 24-jarige boefje Olsi Beheluli.

Beheluli handelde samen met wat collega’s in heroine en cocaine en de zaken gingen goed. Het boefje kon dat succes alleen niet zo goed voor zichzelf houden. Dus plaatste hij foto’s op Twitter waar hij te zien was met ongeveer een kwart miljoen Britse pond in cash. Dat maakte de zaak tegen hem een stuk makkelijker. Hij kreeg deze week een celstraf van elf jaar opgelegd, zo meldt Harrow Times.

De domme boef werd al in oktober opgepakt, maar nu tijdens de rechtszaak kwamen alle details over deze minder intelligente crimineel naar boven. HIj claimde tegenover de politie dat de foto in het huis van kennissen in Albanie is gemaakt, maar de politie kon bewijzen dat het om een flat in het Britse Harrow ging waar Olsi eerder woonde. Tijdens de operatie tegen de bende nam de politie voor vier miljoen pond aan drugs en 100.000 pond aan cash in beslag. In het huis van Olsi vonden agenten onder meer bonnetjes van gokkantoren waar de boef met tienduizenden ponden per keer gokte.WTF: Prostitutie 3 dagen gratis door nieuwe president Nigeria

Fight Club: Rapper ‘Plies’ wordt van het podium af Ge-(WWE)Bodyslammed #LOL