in

WTF: Cipier had seks met verkrachter in voorraadkast #SMH

media_xll_2849977

Met tranen die over haar wangen rolden en trillende handen verontschuldigde Jill Curry zich vandaag bij haar collega-cipiers. De Amerikaanse vrouw werd veroordeeld tot vier jaar cel voor het hebben van seks met een gevangene, een veroordeelde verkrachter.

,,Ik stelde jullie bloot aan gevaren waar ik niet bij stilstond”, verklaarde de gevangenismedewerkster in de rechtbank volgens Amerikaanse media. Curry had minstens dertien keer seks in één jaar tijd met een veroordeelde verkrachter in de voorraadkast van de gevangenis in de staat Oregon.

De vrouw opende met een druk op de knop de streng beveiligde cel van de 25-jarige Jeng-Li Delgado-Galban. Ze wachtte telkens tot ze alleen was in de controlekamer van de gevangenis voor ze samen de kast indoken.

media_xll_2849978

Krokodillentranen
,,Mijn kinderen zijn zo perfect en ik verwoestte hun leven”, zei ze in de rechtbank. ,,Ik beschaamde hen.” Volgens rechter Charles Baily waren de tranen van Curry louter krokodillentranen. ,,Ik vind dat echt bespottelijk”, deelde de rechter mee. ,,Jouw pleziertjes waren duidelijk veel belangrijker dan de mensen die je net opsomde”.

De escapades van de vrouwelijke cipier kwamen in juli vorig jaar aan het licht na een anonieme tip. Ze werd met onmiddellijke ingang geschorst.

Jeng-Li Delgado-Galban moest de cel in nadat hij binnendrong in een appartement van een vrouw in 2009 en haar verkrachtte.

Bron: ADTussendoortje: Samsung Dream Doghouse #Dope!

Floyd VS Manny ze krijgen beide een WBC belt ter waarde van 1 miljoen