in

WTF: Chinees restaurant in New York mag hondenvlees verkopen

image10fh

Een restaurant in New York heeft toestemming gekregen om hondenvlees op het menu te plaatsten. Een Chinese groep heeft met succes betoogd dat het verbod op de consumptie van hondenvlees hun religieuze rechten schonden.

Puchow de Manila Eetcafe en Fine Dining heeft voorlopig toestemming gekregen om het vlees te verkopen terwijl de zaak nog loopt. Het restaurant is toegestaan om 3 honden per dag te slachten mits het op een humane wijze wordt gedaan. Het bureau van de Wereld Dierenbescherming noemde de beslissing “schokkend” en zweert een strijd tot het bittere eind om de toestemming aan te vechten.

In de Filippijnen is er vandaag een overvloed aan hondenvlees verkocht in restaurants en markten. Het vlees wordt voor zo weinig als $ 1,30 / per kg verkocht. De handel in en verkoop van honden-vlees brengt bijna $ 3.800.000 per jaar op, en bijna 500.000 honden worden hiervoor geslacht per jaar.

De 11 landen waarvan de inwoners hondenvlees consumeren zijn China, Indonesië, Korea, Mexico, de Filippijnen, Polynesië, Taiwan, Vietnam, de Noordpool, Zuidpool, en Zwitserland.TwinkTwice X Watlaahn – #Fransbauers

0

Eye Candy: Echt hoor… ALLE BH’s moeten WEGGGGG!