in

#WTF: ‘Cannibal’ killer was gezicht van slachtoffer aan het ‘KAUWEN’ in hotelkamer voordat hij dood werd ge-tasered door politie

#WTF 'Cannibal' killer was gezicht van slachtoffer aan het 'KAUWEN' in hotelkamer voordat hij dood werd tasered door politie Fakka NL urban lifestyle online magazine blog

Hoe ziek kan je zijn om zoiets te kunnen doen? Moordverdachte Matthew Williams, 34, “ging Hannibal Lecter” op zijn slachtoffer een jonge vrouw van 22. Hij at haar oogballen en de helft van haar gezicht op.

Mattew Williams (uit Wales) was net 2 weken vrij uit de gevangenis waar hij de helft van zijn opgelegde straf van vijf jaar had uitgezeten. Hij zat vast omdat hij zijn ex vriendin zwaar had mishandeld.
Veiligheidspersoneel van het hotel trapte de deur in nadat Williams weigerde open te maken en troffen hem kauwend en al aan. Vol afschuw schakelden zij de politie in die hem arresteerden nadat ze hem hadden ge-taserd met een hi voltage taser. Mattew overleefde dit niet (gelukkig).

De gruwelijke aanval op de jonge vrouw werd met grote afschuw opgevangen in de voormalige mijnwerkersdorp. Jill Edwards, een inwoner van het dorp, die in de buurt van het hotel woont, zei:

“This animal was eating this girl to death. He murdered her so police stopped him – good on them.

Zieke mensen #SMH Je zou maar een kamer binnenlopen en iemand zo kauwend en al aantreffen…

Bron: The MirrorSiya ft. Chris Brown & Problem – Nigga Like Me

Video: Big Sean ft. E-40 – I Dont Fuck With You