in

WTF: 17-jarige wreekt zich met zoutzuur op penis van vriend

Battery+acid

Een 25-jarige Zuid-Afrikaanse man kan zijn penis niet meer gebruiken nadat zijn 17-jarige vriendin zoutzuur over zijn geslachtsdeel heeft gegoten.

Dat meldt het Zuid-Afrikaanse Times Live. Het minderjarige meisje viel de nietsvermoedende Humphrey Khoza aan toen hij met zijn vrienden aan het drinken was in een bar in Mpumalanga. Haar motief: de sekstape waarin Khoza haar zonder toestemming had gefilmd die nu op internet circuleert.

,,Alles gebeurde in een flits. Ik zag haar aan komen lopen met een flesje, maar had geen idee dat er zuur in zat. Ze noemde me woest een hond en vroeg hoe ik het in mijn hoofd kon halen zoiets te doen. Ik had geen idee dat ze het over de sekstape had”, vertelt Khoza.

Social media
Khoza en het meisje daten sinds december. ,,We hebben allebei ingestemd met seks, maar ze had geen idee dat ik haar filmde met mijn laptop. Het was nooit mijn bedoeling het iemand te laten zien, ik snap ook niet hoe het op social media is beland.”

African Eye News Service heeft het filmpje gezien en bevestigd dat het er niet naar uiziet dat het meisje op de hoogte was dat ze gefilmd werd.

De berouwvolle Khoza vertelt dat zijn piemel hoogstwaarschijnlijk nooit meer zal functioneren, maar dat hij blij is nog in leven te zijn. De jongeman plast voorlopig door een buisje tot hij onder het mes gaat.

De Zuid-Afrikaan heeft besloten geen aangifte te doen tegen zijn voormalige liefje. ,,Aangifte doen heeft geen zin, daar krijg ik mijn mannelijkheid niet mee terug. Bovendien zal dat haar hele toekomst verpesten en heb ik er simpelweg de kracht niet voor.”

Bron: AD0

Eye Candy: Korte Broekjes Zijn Sportief en Sexy :)

Video: Rihanna, Kanye West & Paul McCartney – FourFiveSeconds