in

Wreed: ouders ‘verlaten zieke kind op luchthaven en vliegen solo weg’ te midden van Coronavirus-uitbraak

Een ooggetuige heeft beweerd dat twee ouders hun kinderen op een luchthaven in China hebben achtergelaten te midden van de chaos van de uitbraak van de coronavirus.

Er is tot nu toe bevestigd dat ten minste 830 mensen het mysterieuze virus in China hebben opgelopen, met het officiële dodental op 26 – de meeste komen uit de provincie Hubei.

Hoewel het nog niet als een noodgeval voor de volksgezondheid moet worden aangemerkt volgens verschillende internationale instanties, barst hysterie over de hele wereld uit terwijl meerdere internationale gevallen binnenstromen waarvan twee gevallen erg dichtbij Nederland zijn.

Een Weibo-gebruiker (met de naam Not Shy) poste online hoe hij getuige was van een kind dat alleen achtergelaten werd op Nanjing Lukou International Airport nadat het kind blijkbaar koorts had en niet aan boord mocht van zijn vlucht.

Terwijl de vader van de jongen zei dat hij niet ziek was, zou het personeel naar verluidt standvastig geweest zijn in hun weigering, wat ertoe leidde dat de ouders en het luchthavenpersoneel drie uur ruzie maakten aan de gate, waardoor andere passagiers ernstig werden vertraagd.

Uiteindelijk stapten de ouders, volgens de Weibo-gebruiker, gewoon in het vliegtuig en lieten de jongen en zijn zusje alleen achter op het vliegveld bij het personeel om voor hen te zorgen. Is toch niet normaal dit?Heel Dichtbij: coronavirus nu ook in Europa, twee mensen besmet in Frankrijk

Je kan een kakkerlak vernoemen naar je ex nu voor Valentijnsdag voor weinig